Η Rihanna απογοήτευσε με την απουσία της από το Met Gala 2019

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, 11:14
Η Rihanna απογοήτευσε με την απουσία της από το Met Gala 2019

Η Rihanna, έκανε αισθητή την απουσία της από το εφετινό Met Gala, στο οποίο αμέτρητοι καλεσμένοι προσπάθησαν να κατανοήσουν και να δείξουν με τις εμφανίσεις τους τι είναι η camp αισθητική, που ήταν το θέμα του σπουδαιότερου γεγονότος της μόδας.

Η ανεπίσημη βασίλισσα του ετήσιου Met Gala, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης δεν ήταν εκεί, αλλά σχολίασε στο Instagram ποια ήταν η αγαπημένη της εμφάνιση της βραδιάς (η Άννα Γουίντουρ, διευθύντρια της Vogue).

Όλοι αναρωτήθηκαν που ήταν η τραγουδίστρια της R&B και ποπ και επιχειρηματίας και πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό; (να είναι απούσα).

Περίπου στις 8:30 μμ τη Δευτέρα το βράδυ, όταν έγινε φανερό ότι η σταρ δεν θα έφθανε στο γκαλά, κάποιος έγραψε στο Twitter «η Rihanna στο σπίτι παίζει με το μακιγιάζ». Από τις εκατοντάδες αναρτήσεις εκείνη τη νύχτα, το μάτι της RiRi έπεσε στη συγκεκριμένη.

Το αποτύπωσε και το ανάρτησε στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία των προϊόντων της Fenty Beauty και τη λεζάντα «met ball 2019», πράγμα που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα ήταν στο σπίτι είχε άλλες ασχολίες που είχαν να κάνουν με τα προϊόντα της.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, 11:15