Η παρουσιάστρια Σάρον Όσμπορν  μίλησε στην Mail on Sunday για τον άσχημο καβγά που είχε στην εκπομπή «Τalk Show», με τη συμπαρουσιάστρια της, την Αμερικανίδα κωμικό Σέριλ Άντεργουντ.

 Όλα ξεκίνησαν όταν η Σάρον υπερασπίστηκε τα σχόλια του Άγγλου δημοσιογράφου, Πιρς Μόργκαν για τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ύστερα από αυτό η Σάρον Όσμπορν, εγκατάλειψε το σόου έπειτα από 11 χρόνια. Όλο αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά την ψυχική της υγεία.

 Όπως αναφέρει, από το επεισόδιο αυτό έχει πληγωθεί όλη η οικογένειά της, ενώ έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή τόσο τη δική της όσο και των αγαπημένων σκύλων της, όπως υποστήριξε.

Έτσι, αναγκάστηκε να ενισχύσει την ασφάλεια στο σπίτι της. Ξεκαθαρίζει όμως, ότι δεν φοβάται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η παρουσιάστρια, η οποία ήταν από τα αρχικά μέλη του σόου, αποκάλυψε ότι δεν την ενόχλησε τόσο η παραίτηση της από την εκπομπή, αλλά ότι δεν ταιριάζει πια σαν παρουσία και σαν σκέψη στην όλη φιλοσοφία του σόου.

 Διευκρίνισε πάντως ότι δεν θέλει να θεωρηθεί ρατσίστρια. «Αυτό, είναι τρελό», είπε η παρουσιάστρια. «Και φυσικά δεν είναι αλήθεια», πρόσθεσε.

 Είπε ακόμα ότι αυτό που την πλήγωσε περισσότερο ήταν ότι δέχθηκε επίθεση από κάποια που την θεωρούσε φίλη της.

 Αυτή τη στιγμή βλέπει τη Σέριλ μόνο σαν συνάδελφο, και παραδέχτηκε ότι ένιωσε τεράστιο θυμό όταν αντί να την υποστηρίξει την κατηγόρησε για ρατσιστική συμπεριφορά.

  Η Σαρόν θεωρεί «φιάσκο» τη συμπεριφορά της Μέγκαν Μάρκλ και του πρίγκιπα Χάρι. Τους χαρακτήρισε «δύο κακομαθημένους νέους που θέλουν να γίνουν θύματα».

  «Θύματα από τι;», ρώτησε η σύζυγος του Όζι Όσμπορν. «Θέλατε την ελευθερία σας. Την έχετε. Τώρα τι συμβαίνει; Γιατί διαμαρτύρεστε;» αναρωτήθηκε.

 Σημείωσε ακόμη ότι κάθε οικογένεια έχει τα προβλήματά της. Τη στεναχωρεί και δεν συμφωνεί με τη Μέγκαν να σχολιάζει την Κέιτ Μίντλετον, η οποία θα είναι η «μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας».

  Αποκάλυψε ότι ένα από τα επόμενα σχέδια της είναι η συγγραφή βιβλίου και φυσικά να συνεχίσει να μιλά ελεύθερα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης