Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία ζουν οι καλεσμένοι της Συμμετοχικής Όπερας, όπου κοινό και καλλιτέχνες, μοιράζονται τα μυστικά της όπερας και του μιούζικαλ, ανακαλύπτουν το μαγικό τους κόσμο και τραγουδούν μαζί τις πιο αγαπημένες μελωδίες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο νέο κύκλο συναντήσεων δίνεται βήμα στους νέους καλλιτέχνες. Η σοπράνο Κάτια Πάσχου με τον Μανώλη Παπασηφάκι στο πιάνο, υποδέχονται τους σπουδαστές μονωδίας της Νίνας Καλούτσα και όλοι μαζί παρουσιάζουν, ερμηνεύουν και τραγουδούν μαζί με το κοινό τις πιο γνωστές άριες, καντσονέτες και ένα μεγάλο ανοιξιάτικο αφιέρωμα σε τραγούδια από το μιούζικαλ και τον κινηματογράφο.

• Σάββατο, 19 Μαΐου 2012, με τους Βάσια Λακουμέντα, σοπράνο Λίνα Μπασούκου, σοπράνο, Ελευθερία Διότη και Βαγγέλη Πατεράκη.

Ώρα: 12:00-14:00
Ατομική συμμετοχή: 10 €, 8 € (μειωμένο)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συναυλία

24 Μαΐου 2012 «Η Συμμετοχική Όπερα πάει στο Broadway» στις 20:30

Οι σπουδαστές φωνητικής της Νίνας Καλούτσα υπό την ερμηνευτική και σκηνοθετική καθοδήγηση της Κάτιας Πάσχου παρουσιάζουν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Συμμετοχικής Όπερας μια σκηνοθετημένη συναυλίαμε τραγούδια από το musical και τον κινηματογράφο. Τραγουδούν οι: Ελευθερία Διότη, Βάσια Λακουμέντα, Άλκηστη Λαμπροπούλου, Αντώνης Μπατσάκης, Λίνα Μπασούκου, Βαγγέλης Πατεράκης, Λήδα Πλατσή.

Εισιτήρια: 15 €, 10 € (μειωμένο)

ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Β & Μ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, 106 71 Αθήνα

www.thf.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης