Η «βασίλισσα του ροκ εντ ρολ» Τίνα Τέρνερ και ο σύζυγός της φέρονται να αγόρασαν μια έκταση 24.000 τετραγωνικών μέτρων με 10 κτήρια, πισίνα και προβλήτα σκαφών στη λίμνη της Ζυρίχης, αξίας σχεδόν 68 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύζυγος της σταρ, Έργουιν Μπαχ (Erwin Bach), δήλωσε στην εφημερίδα Handelszeitung ότι την απέκτησαν τον Σεπτέμβριο και βρίσκεται στο χωριό Staefa. Πρόσθεσε, επίσης, ότι ήταν ένα «λογικό βήμα», αφού πλέον έχουν την ελβετική υπηκοότητα και «αισθάνονται πολύ άνετα στην Ελβετία. Αλλά λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της, εμείς -όπως και πολλοί άλλοι Ελβετοί- δυστυχώς απέχουμε από τα ταξίδια».

Ελβετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα είναι γείτονες με τον Ελβετό σούπερ σταρ του τένις Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος φέρεται επίσης να ενδιαφέρθηκε για το ακίνητο προτού καταλήξει σε ένα άλλο ανατολικότερα κατά μήκος της λίμνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα 73 της χρόνια η Τίνα Τέρνερ αποφάσισε να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και κατά 16 χρόνια νεότερο σύντροφό της Έργουιν Μπαχ, με τον οποίο ζει στην Ελβετία από το 1994, σύμφωνα με το ΑP.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης