Τελικά, ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας με τα δερμάτινα; Αυτή είναι η απορία όλων των μελών της οικογένειας Βασίλαινα. Όσο κι αν προσπαθεί η Μαριλού να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του, η ώρα της αποκάλυψης φτάνει στο νέο απολαυστικό επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που θα παρακολουθήσετε την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, στις 22:00.

Επεισόδιο 15ο: «Ποιος είναι, επιτέλους, ο κύριος Ρήγας;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας με τα δερμάτινα; Όσο κι αν προσπάθησε η Μαριλού να τον κρατήσει μακριά από την οικογένεια, ήρθαν έτσι τα πράγματα που τελικά όλοι, σε ανύποπτες στιγμές το τελευταίο διάστημα, τον συνάντησαν.

Και η Μαριλού άθελά της περιέπλεξε τα πράγματα παραπάνω, γιατί συνέστησε τον Ρήγα στον καθέναν ξεχωριστά με διαφορετικό όνομα και ιδιότητα: Μπαρτζώκας ο νυχούς, Καλημέρης ο σεκιουριτάς, Μακρίδης ο τεχνικός, Στεργίου ο δημοσιογράφος, Πετρινιώτης ο σεφ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, τώρα, τέλος τα ψέματα. Ένα έγγραφο, που έχει στην τσάντα της η Μαριλού, αποκαλύπτει την αλήθεια για την ταυτότητα του Ρήγα.  Αυτή την αποκάλυψη θα τη μοιραστεί μόνο με την Ευανθία. Προς το παρόν… μέχρι να προετοιμάσουν το έδαφος, για να κάνουν την αποκάλυψη σε όλη την οικογένεια Βασίλαινα.

Guests: Ο Βασίλης Αθανασόπουλος εμφανίζεται στον ρόλο του Νήλου, τραγουδιστή για την μπάντα που θα φτιάξει ο Πάρης. Επίσης, η Λουΐζα Πυριόχου εμφανίζεται ως τραγουδίστρια.

Στον ρόλο του Ρήγα ο Αποστόλης Μπαχαρίδης.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX  μετά τη μετάδοσή τους από την ΕΡΤ1.

«Η τούρτα της μαμάς» μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Σάββατο, στις 16:00.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της σειράς κατά τη μετάδοσή της από την τηλεόραση και με υπότιτλους για Κ/κωφούς και βαρήκοους θεατές.

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου), Θανάσης Μαυρογιάννης (Μάριος, ο εγγονός)

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου.

Επίσης, εμφανίζονται οι Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Δημήτρης Τσιώκος (Γιάγκος), Γιώργος Τσιαντούλας (Παναγιώτης, σύντροφος του Πάρη), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Τζένη, η σύντροφος του Θωμά), Αποστόλης Μπαχαρίδης (Ρήγας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης