Η τραγουδίστρια Τζέιντ Θίρλοβαλ μίλησε για τον αγώνα που έδωσε κατά της ανορεξίας, αποκαλύπτοντας πως η διατροφική διαταραχή που αντιμετώπισε την έφερε πολύ κοντά στον θάνατο.

Μιλώντας στο podcast του BBC Radio 1, η Θίρλοβαλ υπενθύμισε ότι ως έφηβη και πριν πάει στο The X Factor το 2011 ήταν «πολύ αδύνατη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμουν πολύ αδύνατη και φαίνονταν τα πλευρά μου» είπε η 26χρονη τραγουδίστρια εξηγώντας ότι φορούσε τα ρούχα με τέτοιον τρόπο ώστε να κρύβει το σκελετωμένο της σώμα.

«Στο κεφάλι μου, ένιωθα τόσο πεσμένη και καταθλιπτική για όλα όσα μου συνέβαιναν, πραγματικά το μόνο που ήθελα ήταν να διώξω τα σκουπίδια», είπε.

Το σημείο καμπής, όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ήταν όταν επισκέφτηκε έναν γιατρό που της είπε ότι εάν διατροφική της διαταραχή συνεχίζονταν τότε θα πέθαινε. «Είναι πραγματικά τρομακτικό όταν ακούει κάποιος κάτι τέτοιο και τότε άρχισα να συνειδητοποιώ πόσο κακό έκανα σε μένα και την οικογένειά μου», πρόσθεσε και τόνισε: «Είχα γίνει τόσο εγωίστρια με το πώς αισθανόμουν εγώ που ξέχασα ότι είχα οικογένεια και φίλους που υπέφεραν πραγματικά εξαιτίας αυτού που έκανα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θεραπεία βοήθησε εξαιρετικά τη Θίρλοβαλ να ξεπεράσει την ασθένεια, είπε.

«Πριν ξεκινήσω τη θεραπεία δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η ανορεξία ήταν στην πραγματικότητα ένας διάβολος μέσα μου. Ότι δεν ήταν φίλος μου. Αγωνίστηκα πραγματικά να καταλάβω, επειδή ήμουν τόσο απομονωμένη και δεν μιλούσα σε κανέναν», πρόσθεσε. Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι άκουγε φωνές στο κεφάλι της, γεγονός που επιδείνωνε την αρρώστια της. «Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συνειδητοποιήσω ότι η φωνή δεν ήταν καλή για μένα πια», τόνισε.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης