Mε αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών η Τζένιφερ Άνιστον αποφάσισε να αποδείξει στους followers της, ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά και ως σεφ. Η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιός μπήκε στην κουζίνα για να φτιάξει enchiladas. Το πιάτο μάλιστα προοριζόταν για τον διάσημο παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ, ενώ δεν δίστασε να του το δείξει γράφοντας και ένα ταμπελάκι με το όνομά του. Στις φωτογραφίες και το βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον, τη βλέπουμε μπροστά από τον ανοιχτό φούρνο της κουζίνας να κρατάει το ταψί με το φαγητό, ενώ στο βίντεο έχει καταγραφεί και η αντίδραση του παρουσιαστή όταν βλέπει το πιάτο με το όνομά του σε ταμπελάκι.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 

 
 
 

Ok, @jimmykimmel… here are your f*%king Friendsgiving enchiladas.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

 
 

 

Η ηθοποιός είχε φιλοξενηθεί πριν από περίπου έναν χρόνο στην εκπομπή του Κίμελ και είχαν συζητήσει τότε για το Friendsgiving.
    
Τότε ο Τζίμι είχε πει ότι η Τζένιφερ μαγειρεύει όλα τα συνηθισμένα πιάτα των Ευχαριστιών και το γεύμα την ημέρα της γιορτής ήταν σαν να έτρωγες τα απομεινάρια της προηγούμενης. Στη συνέχεια της πρότεινε να μαγειρέψει κάτι μεξικάνικο για την εφετινή Ημέρα των Ευχαριστιών και η ηθοποιός εκπλήρωσε την επιθυμία του φτιάχνοντας  enchiladas.
    

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης