Η Τζένιφερ Λόρενς κοντά στους συμπατριώτες της

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017, 11:42
Η Τζένιφερ Λόρενς κοντά στους συμπατριώτες της
Η Τζένιφερ Λόρενς πρόσφερε απλόχερα μεγάλη χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Κεντάκι αυτά τα Χριστούγεννα. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η σταρ του Χόλιγουντ επισκέφθηκε την παιδική πτέρυγα του νοσοκομείου που βρίσκεται στη γενέτειρά της, το Λούιβιλ. Κατά την επίσκεψη της στο Νοσοκομείο Παίδων Νόρτονς έβγαλε φωτογραφίες με μικρά παιδιά και τις οικογένειες τους που αυτή τη χρονιά γιορτάζουν μέσα στο νοσοκομείο.

Την ανακοίνωση έκανε μέσω Instagram η διοίκηση του νοσοκομείου. «Η επίσκεψή της έχει γίνει παράδοση κάθε Χριστούγεννα. Σε ευχαριστούμε Τζένιφερ Λόρενς. Φέρνεις ένα μεγάλο χαμόγελο σε όλους μας», έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Οι επισκέψεις δεν είναι όμως το μόνο που κάνει η σταρ του Χόλιγουντ για το νοσοκομείο. Το 2016 η αγαπημένη ηθοποιός δώρισε 2 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία της Εντατικής Μονάδας για Καρδιακά Προβλήματα Τζένιφερ Λόρενς στο ίδιο νοσοκομείο. Η μονάδα δίνει στις οικογένειες ένα μέρος να μείνουν αφού τα παιδιά τους υποβληθούν σε μεταμόσχευση καρδιάς ή σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017, 11:43