Οι Βικτωριανοί ξεκινάνε

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014, 14:34
Οι Βικτωριανοί ξεκινάνε
Δευτέρα 6 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21.00
ΤΡΙΑΝΟΝ

Είσοδος ελεύθερη

Οι Βικτωριανοί, με ανανεωμένη και διευρυμένη την παρέα τους, ξεκινούν τις εκδηλώσεις της χρονιάς 2014 - 2015 με την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Θωμά Τσαλαπάτη, «Το ξημέρωμα είναι σφαγή κύριε Κρακ», τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.

Ποιητής της νέας γενιάς με σατιρική ματιά, ο Θωμάς Τσαλαπάτης έχει τιμηθεί με το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα, το 2012Η παρουσίαση θα γίνει στο κλασσικο -πλέον- στέκι ΤΡΙΑΝΟΝ επί της οδού Κοδριγκτώνος, το οποίο συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια των Βικτωριανών να προάγουν τον πολιτισμό και να συσφίξουν τις σχέσεις των ανθρώπων στο κέντρο της Αθήνας. Ο Θωμάς Τσαλαπάτης έχει τιμηθεί με το κρατικό βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα το 2012. Πρόκειται για έναν ποιητή της νέας γενιάς, ο οποίος με τη σατιρική του ματιά προσφέρει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα της σύγχρονης γραφής.

Για τον δημιουργό θα μιλήσουν οι ποιητές Ζήσης Αϊναλής και Γιώργος Πρεβελουδάκης, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν ο ίδιος ο καλλιτέχνης καθώς και οι ηθοποιοί Νεκτάριος Παπαλεξίου, Όμηρος Πουλάκης, Θεοδοσία Σαββάκη και Σέβη Στάικου. Πίσω από τον μουσικό αυτοσχεδιασμό θα βρίσκεται ο Κωστής Ζουλιάτης. Η εκδήλωση θα ανοίξει με καλωσόρισμα (performance) των Βικτωριανών.Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά είναι η παράσταση της θεατρικής ομάδας, η παρουσίαση του ποιητικού έργου του Γιάννη Κοντού και του έργου του Δημήτρη Βυζάντιου «η Γυναικοκρατία» κ.α.

ΤΡΙΑΝΟΝ
Κοδριγκτώνος 21
(Στάση Αγγελοπούλου, σταθμός ΗΣΑΠ «Βικτώρια»)
Τηλ. 210 8215469

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014, 14:34