Η Village στηρίζει την Unicef

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011, 12:37
Η Village στηρίζει την Unicef
Σε μια δύσκολη χρονιά, όπως η φετινή, το χαμόγελο των παιδιών είναι το πιο σημαντικό. Γι’ αυτό η Village αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα διαφορετικό δώρο Χριστουγέννων, με την ευχή να βοηθήσει όσο μπορεί την Unicef και το πολύ σημαντικό κοινωνικό πρόγραμμα που υπηρετεί.

Με αφορμή την έξοδο της ταινίας «Νήσος 2: Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» στις αίθουσες, η Village αποφάσισε να δώσει 0,50 ευρώ από κάθε εισιτήριο της ταινίας που θα κοπεί την πρώτη ημέρα προβολής της, σε όλα τα Village Cinemas πανελλαδικά, για τους σκοπούς της UNICEF.

Στην «Νήσο 2: Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού», μπροστάρηδες θα είναι και πάλι οι «τέσσερις εξουσίες», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Μπάμπης), ο Μιχάλης Μαρίνος (παπά Λάμπρος), ο Δημήτρης Τζουμάκης (Άγης) και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Αποστόλης).

Δίπλα τους η αφρόκρεμα της σύγχρονης ελληνικής κωμωδίας που περιλαμβάνει τους «παλιούς» Ελένη Καστάνη (Ολυμπία), Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Αγγέλα), Τάνια Τρύπη (Λούλα), Ζέτα Δούκα (Αφροδίτη), Δάφνη Λαμπρόγιαννη (Εύα), Παύλο Ορκόπουλο (Θωμά), Μιχάλη Γιαννικάκη (Νικήτα), Αλέξανδρο Γιάννου (Ιορδάνη), Κωνσταντίνο Δανίκα (Γιατρό), Σόλωνα Τσούνη (Αλέξανδρο), Πόπη Χριστοδούλου (γυναίκα Νικήτα). Νέοι χαρακτήρες στο καστ της Νήσου 2, ο Νίκος Γεωργάκης (Όττο), ο Σωτήρης Καλυβάτσης (Τζέρι) και η Αγγελική Λάμπρη (Χαρά). Στον ρόλο του παππού Αποστόλη για δεύτερη φορά ο Κώστας Βουτσάς.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Σίφνο, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου (Στο Παρά Πέντε), ενώ το σενάριο υπογράφουν και πάλι η Έλενα Σολωμού και ο Κωστής Παπαδόπουλος.


Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011, 13:17