Η Ζεραλντίν και το Ξωτικό της Λίμνης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, 23:40
Η Ζεραλντίν και το Ξωτικό της Λίμνης
Μια παιδική θεατρική παράσταση που βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο της συγγραφέως Εύας Πετροπούλου Λιανού, εκδόσεις Έναστρον, ανεβαίνει για τρεις παραστάσεις, στο Κέντρο Τέχνης Ηλιότεχνο στον Νέο Κόσμο.

Η υπόθεση του έργου

Η μικρή Ζεραλντίν είναι κορίτσι της σύγχρονης πόλης. Μεγαλώνει με αστική πολυτέλεια, με πατέρα μεγαλοδικηγόρο και μητέρα διευθύντρια περιοδικού μόδας. Γύρω της άφθονα υλικά αγαθά κι ειλικρινής οικογενειακή αγάπη, αλλά καμία προϋπόθεση για ονειρεμένα φαντασιακά πετάγματα. Ευτυχώς, που υπάρχει στη ζωή της ο επαρχιώτης παππούς Λιονέλ. Δίπλα από το εξοχικό του απλώνεται μια ωραία λίμνη, γεμάτη μύθους και μυστήρια... Έτσι, οι διακοπές κοντά του μετατρέπονται σε μαγική φυγή σε έναν κόσμο παραμυθένιας ομορφιάς. Μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, ο παππούς θα αποκαλύψει τα μυστικά των ξωτικών κι άλλων νεραϊδομορφων στοιχειών στην μικρή εγγονή του Ζεραλντίν.

Μια διασκεδαστική παράσταση που μαθαίνει στα παιδιά να ανακαλύψουν πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν στη ζωή μας... οι παππούδες. Τα παιδιά μαθαίνουν για την αξία της φιλίας, του σεβασμού για τη φύση, αλλά και την αγάπη όχι μόνο προς τους συνανθρώπους μας, αλλά και στα… ξωτικά...

Κέντρο τέχνης ΗΛΙΟΤΕΧΝΟΝ
Ηλίου και Εγγελη 34, Νέος Κόσμος 
Τηλ. κρατήσεων: 210 9523028
Πρεμιέρα: Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012
Οι παραστάσεις θα παίζονται κάθε Κυριακή μέχρι τέλος Ιανουαρίου
Ωρα 16.30 
Μετρό– τραμ: Νέος Κόσμος

Ηθοποιοί: 
Μανώλης Ζερβάκης: Παππούς Λιονέλ
Ελεάννα Φινοκαλιώτη: Ζεραλντίν
Μάριος Μπούση: Ψάρι – Σαπερλιποπέτ

Σκηνοθετεί ο Θοδωρής Βουρνάς

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, 23:49