Ο Oscar de los Reyes, ο χορευτής flamenco που έχει αποσπάσει σπουδαίες κριτικές σ’ όλο τον κόσμο για τη δύναμη και την ταχύτητά του, έρχεται για πρώτη φορά στην Ηλεία, λίγους μήνες μετά τις πρώτες του εμφανίσεις στην Ελλάδα!

Το μοναδικό χορευτικό event θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 21.30, στο «Κάστρο» στον Άγιο Ανδρέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Oscar de los Reyes, ο πρώτος χορευτής του espectaculo «Bailaor» του Antonio Canales, θα χορέψει κάτω από το φως της πανσελήνου του Ιουλίου μαζί με τη μοναδική Ελένη Γιαννοπούλου, η οποία ξεχωρίζει για το πάθος, την αφοσίωση και την τεχνική της δεινότητα.

Το χορευτικό δίδυμο θα πλαισιώσουν στο τραγούδι ο Bonela Hijo, o cantaor με τα περισσότερα βραβεία στο cante flamenco, ενώ στην κιθάρα ο δεξιοτέχνης γεμάτος εκρηκτικότητα Luis el Salao, που κάνει τη διαφορά με το τσιγγάνικο ταπεραμέντο του.

Ελεύθερο πνεύμα, δύναμη και περηφάνια παντρεύονται μέσα από τη συνεύρεση των Ισπανών καλλιτεχνών και της Ελληνίδας χορεύτριας σε μια συναρπαστική βραδιά με μουσική και χορό που κόβουν την ανάσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαγεία, πάθος, φωτιά είναι ότι χαρακτηρίζουν το Flamenco που τη Δευτέρα 2 Ιουλίου θα παρασύρει το κοινό της Ηλείας στη μοναδική χορευτική παράσταση με τίτλο «Aladoalado», τη διοργάνωση της οποίας έχει η Σχολή Χορού «Χοροκίνηση» στον Πύργο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης