Ο Simon Porte Jacquemus, Γάλλος σχεδιαστής μόδας και ιδρυτής του brand Jacquemus κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ φωτογραφιών του με τίτλο «Marseille je t’aime» το 2017 στο φεστιβάλ OpenMyMed της γαλλικής πόλης.

Το επόμενο βιβλίο του με τίτλο «Images» θα περιλαμβάνει ανεπιτήδευτες και χωρίς επεξεργασία εικόνες που απαντώνται συχνά στη ροή του λογαριασμού του σχεδιαστή στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλες οι αγαπημένες μου εικόνες από iPhone σε ένα βιβλίο! Τόσο ενθουσιασμένος» αναφέρει ο Jacquemus σε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο εξώφυλλο του βιβλίου αναγράφεται ο τίτλος μαζί με τον αριθμό «2» που υποδηλώνει τη συνέχιση μιας σειράς που ξεκίνησε με το βιβλίο για τη Μασσαλία.

O Jacquemus μετά τον αποκλεισμό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού διοργάνωσε επίδειξη της συλλογής του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 με τίτλο «L’Amour» σε ένα χωράφι σιταριού έξω από το Παρίσι, με μόλις 100 καλεσμένους και τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γεννημένος στη Μασσαλία σχεδιαστής μόδας έχει ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαχειρίζεται ο ίδιος τον λογαριασμό του στο Instagram.

 Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης