…LIVE + VERY SPECIAL GUESTS ΣΤΟ GAGARIN

Guests: VEGAS + STEREO MIKE
Support Acts: TRENDY HOOLIGUNS + TUS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Ημισκούμπρια γιορτάζουν 14 χρόνια πορείας στη μουσική, την Παρασκευή 26 Μαρτίου, στο Gagarin 205 Live Music Space. Ιδιαίτερες συστάσεις για το συγκεκριμένο συγκρότημα δεν χρειάζονται. Η ευρηματικότητα και το χιούμορ που διέπει τη δουλειά τους, όλα αυτά τα χρόνια, τους έχει καταστήσει ως ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής της Ελλάδας.

Απλά, να επισημάνουμε πως στη βραδιά θα συμμετέχουν και άλλα γνωστά ονόματα της εγχώριας Hip Hop / Pop σκηνής, όπως οι Vegas, o Stereo Mike, οι Trendy Hooliguns και ο Tus!

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 15 ευρώ, στο Ticket House και το www.ticketpro.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 6944 814543. Website: www.gagarin205.gr

ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ 14TH ANNIVERSARY
LIVE + VERY SPECIAL GUESTS ΣΤΟ GAGARIN

Guests: VEGAS + STEREO MIKE
Support Acts: TRENDY HOOLIGUNS + TUS

14 χρόνια Ημισκούμπρια!!!! Ουάου!!!!
Από το χρυσό «30 χρόνια επιτυχίες» που κυκλοφόρησε τον Μάρτη του 1996 μέχρι και σήμερα πρόλαβαν και πέρασαν 14 χρόνια!

14 φαντασμαγορικά, αμετανόητα, ημισκουμπριακά χρόνια γεμάτα μουσική, ρίμες, γέλια, σάτιρα, παράνοια και χιλιάδες οπαδοί να ακούν, να ακολουθούν, να μαθαίνουν και πάνω απ’ όλα να ψυχαγωγούνται.

14 χρόνια και γενιές που μεγάλωσαν με τα Ημισκούμπρια. (Ας πρόσεχαν).

Το θέμα είναι ότι ενώ άλλοι έχουν πάει σπίτι τους ή απλά διάλεξαν άλλη πορεία, τα «βδελυρά» ΗΜΙΖ είναι ακόμα εδώ! Ζωντανά επάνω στη σκηνή. Συγκεκριμένα στη σκηνή του GAGARIN στις 26 Μαρτίου!
Τι θα γίνει εκεί? Μα φυσικά μια μεγάλη συναυλία με αφορμή τα 14 χρόνια του group.

Μαζί με τα ΗΜΙΖ θα παρελάσουν πολλοί γνωστοί καλεσμένοι που όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχαν στο τρελό ημισκουμπριακό κρεσέντο και ποικίλες ακόμα εκπλήξεις.

14th anniversary λοιπόν για τα ΗΜΙΖ και τα μικρόφωνα για μια φορά ακόμα θα ανοίξουν για τον Δημήτρη Μεντζέλο και τον Μιθριδάτη, να τα χειριστούν όπως αυτοί ξέρουν και τον DJ Πρύτανη να κάνει μαγείες και να κρατάει τα μπόσικα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης