Υπόγεια Ρεύματα & Θάνος Μικρούτσικος live

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012, 14:42
Υπόγεια Ρεύματα & Θάνος Μικρούτσικος live
Τα Υπόγεια Ρεύματα κλείνουν τις εμφανίσεις τους στον Σταυρό του Νότου και ανεβαίνουν στην Κεντρική σκηνή την Πέμπτη 15 Μαρτίου, καλώντας επί σκηνής έναν αγαπημένο τους συνθέτη και φίλο, τον Θάνο Μικρούτσικο.

Μαζί θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον δίσκο που έβγαλαν από κοινού «Τους έχω βαρεθεί», διασκευάζοντας τα πολιτικά του τραγούδια, τραγούδια που αποδεικνύονται πιο επίκαιρα στις μέρες μας από ποτέ... Η συμμετοχή του Θάνου Μικρούτσικου στην τελευταία παράσταση των Υπογείων Ρευμάτων στον Σταυρό του Νότου σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας, όπου θα συνεργαστούν και πάλι για περιορισμένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Τα Υπόγεια Ρεύματα, όπως πάντα, θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη δισκογραφία τους με τον ιδιαίτερο ήχο που τους χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια. Ήχο που διευρύνει τις πεπατημένες ροκ φόρμες κι αγνοεί τα κλισέ της τυπικής ελληνικής ροκ σκηνής, δίνοντας έμφαση στον πειραματισμό και τις αυτοσχεδιαστικές εξερευνήσεις.

Παράλληλα, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά κομμάτια από τη νέα δουλειά που ετοιμάζουν, ενώ πάντα η σκηνή είναι ανοιχτή για απρόβλεπτα τζαμαρίσματα με τους εξαιρετικούς φίλους μουσικούς, που πολύ συχνά συνδράμουν στις συναυλίες των Υπογείων Ρευμάτων.

Οι πιστοί ξέρουν....

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), Κώστα Παρίσση (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, τηλ. κρατήσεων: 2109226975
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 10 ευρώ με μπίρα- κρασί

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012, 15:14