Καλοκαίρι «οn the road»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012, 14:01
Καλοκαίρι «οn the road»
Ο Γιάννης Κότσιρας, παρέα με μια υπέροχη ομάδα έξι μουσικών, παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση φέτος το καλοκαίρι, ταξιδεύοντας σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο! Μαζί του επίσης η Σαββέρια Μαργιολά, μια καινούργια φωνή με γνήσια λαϊκά ηχοχρώματα.

Το «On the road» (Στον δρόμο) είναι μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με επιλογές από αγαπημένα τραγούδια της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας αλλά και δικά του αγαπημένα γνωστά και «άγνωστα».

Έξι σπουδαίοι μουσικοί, κυριολεκτικά, συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση, βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του πρόταση, την προσωπική του δεξιοτεχνία αλλά και ικανοποιώντας την ανάγκη έκφρασής του, μέσα από την αυτοσχεδιαστική ελευθερία της παράστασης.

Ο Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και στις «ανατρεπτικές» ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων από το λαούτο στον τζουρά και από το μπουζούκι στο μαντολίνο, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, στις κιθάρες ο Κώστας Μιχαλός στα τύμπανα και τα κρουστά ο Γρηγόρης Συντρίδης και στο βιολί η Μίγκεν Σελμάνι.

Ιδιαίτερη θέση στο πρόγραμμα έχουν τα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και αφορούν στις δυσκολίες της καθημερινότητας αλλά και αυτά που δίνουν δύναμη και χαρά αναδεικνύοντας τη διαδραστική επικοινωνία μέσω της μουσικής, ως μια ιδιαίτερη διέξοδο!

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012, 14:36