Η αποψινή διαδικτυακή μετάδοση της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα σηματοδοτήσει την έναρξη της εφετινής εορταστικής περιόδου «8με8» (8 Δεκεμβρίου με 8 Ιανουαρίου), στην Καστοριά.

Η φωταγώγηση θα γίνει «χωρίς την παρουσία κανενός», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δήμος Καστοριάς, γι’ αυτό και όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μέσα από το κανάλι του Δήμου στο youtube αλλά και τη διαδικτυακή του πύλη (kastoria.gov.gr) στην ειδική κατηγορία «8με8», απ’ όπου θα παρουσιάζονται και όλες οι ανακοινώσεις, οι πληροφορίες και το οπτικοακουστικό υλικό της εορταστικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εφέτος οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές, γεγονός που αναγκάζει και τον Δήμο Καστοριάς να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, με πρώτο μέλημα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας», αναφέρεται σχετικά.

Υπό αυτά τα δεδομένα, η «Μαγική Λιμνοπολιτεία» δεν θα λειτουργήσει αυτήν τη χρονιά, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς έχουν φροντίσει για τον γιορτινό διάκοσμο, «με στόχο να δοθεί μία αίσθηση χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας, κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης