Μια αιχμηρή κωμωδία των Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή, Νίκου Σταυρακούδη

Για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Διάνα από την Ελένη Ράντου!

Έναρξη τον Οκτώβριο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο θέατρο Διάνα συνεχίζεται ακάθεκτη και για τη θεατρική σεζόν 2012-2013, λόγω πολύ μεγάλης καλλιτεχνικής και εμπορικής επιτυχίας, η παράσταση που τόσο πολύ αγαπήθηκε από το αθηναϊκό κοινό και συνυπογράφουν η Ελένη Ράντου, η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης, με τον διφορούμενο τίτλο «Κατάδικός μου» σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη.

Οι ηθοποιοί της πετυχημένης αυτής παράστασης και για τη δεύτερη χρονιά παραμένουν ίδιοι και μαζί με την Ελένη Ράντου παίζουν οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Πάνω σε ένα κείμενο βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικά αστείο η παράσταση «Κατάδικός μου» απέσπασε διθυραμβικές κριτικές κι όπως άλλωστε αποδεικνύεται όλες οι δουλειές της Ελένης Ράντου φαίνεται πως είναι Καταδικασμένες σε δεύτερη χρονιά παραστάσεων εδώ και πολλά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για το έργο
Ποια κοινή μοίρα συνδέει έναν αλλοδαπό διαρρήκτη, μια φιλόλογο της ελληνικής γλώσσας σε πένθος, έναν ηλικιωμένο καθηγητή ελληνικής ιστορίας με αλτσχάιμερ και ένα φρεσκοδιαζευμένο βαλκανιονίκη που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του;

Όλοι οι παραπάνω μπερδεμένοι σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι αλληλεξαρτήσεων και φόβων, προσπαθούν να αγαπήσουν και να ξαναγαπηθούν, να ακουμπήσουν και να εμπιστευθούν…. με φόντο την Ελλάδα του σήμερα.

Μία σύγχρονη, αιχμηρή κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους…

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης
Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Ζήκος
Video art: Ακης Πολύζος
Φωτογραφία: Ορφέας Εμιρζάς

Παίζουν

  • Ελένη Ράντου
  • Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
  • Ορφέας Αυγουστίδης
  • Μιχάλης Ιατρόπουλος
  • Δημήτρης Καπετανάκος
  • Μπάμπης Γιωτόπουλος 

Θέατρο Διάνα
Ιπποκράτους 7
Τηλέφωνο 210 – 3626596

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης