«Κατάδικός μου»: Τελευταίες παραστάσεις

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012, 17:14
«Κατάδικός μου»: Τελευταίες παραστάσεις
Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Τελευταίες παραστάσεις μέχρι Κυριακή των Βαΐων, 8 Απριλίου.

Στο θέατρο ΔΙΑΝΑ ολοκληρώνονται την Κυριακή των Βαΐων, 8 Απριλίου, οι παραστάσεις του έργου «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ» των Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη.

Ο «Κατάδικός μου» παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη με τους Ελένη Ράντου, Πυγμαλίονα Δαδακαρίδη και Oρφέα Αυγουστίδη στους βασικούς ρόλους.

Ποια κοινή μοίρα συνδέει έναν αλλοδαπό διαρρήκτη, μια φιλόλογο της ελληνικής γλώσσας σε πένθος, έναν ηλικιωμένο καθηγητή ελληνικής ιστορίας με αλτσχάιμερ και ένα φρεσκοδιαζευμένο βαλκανιονίκη, που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του;

Όλοι οι παραπάνω μπερδεμένοι σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι αλληλεξαρτήσεων και φόβων, προσπαθούν να αγαπήσουν και να ξαναγαπηθούν, να ακουμπήσουν και να εμπιστευθούν…. με φόντο την Ελλάδα του σήμερα.

Μία σύγχρονη, αιχμηρή κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους… Γιατί ο σαρκασμός και το χιούμορ είναι το μόνο όπλο απέναντι στο φόβο μας.

ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης
Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Κοστούμια : Μανώλης Γαλετάκης
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα
Μουσική επιμέλεια : Κώστας Ζήκος
Video art: Άκης Πολύζος
Φωτογραφία: Ορφέας Εμιρζάς

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ
Ιπποκράτους 7
Τηλέφωνο 210 – 3626596

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012, 17:23