Έχοντας αποδεχθεί σαν πραγματικότητα το γεγονός πως συναυλιακά ανήκουμε στην Β’ κατηγορία, ο ερχομός ενός συγκροτήματος σαν τους “A place to bury strangers” μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της εξαίρεσης που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας που “τρέχουν” ήδη από τον Νοέμβριο, το αμερικάνικο συγκρότημα από το Brooklyn της Νέας Υόρκης θα βρεθεί στο Rodeo της πλατείας Βικτωρίας αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη για δύο εμφανίσεις που αφήνουν πολλές υποσχέσεις και σίγουρα γεμίζουν τους ομολογουμένως πολλούς φίλους τους στην Αθήνα με προσδοκίες. Κάτι το οποίο συνέβη και χθες στο ασφυκτικά γεμάτο Rodeo όπου η μπάντα από το Brooklyn χωρίς να πει ούτε μία κουβέντα επιδόθηκε πεισματικά στο χτίσιμο ενός τείχους θορύβου με τις ψυχεδελικές μελωδίες και τα ξεσπάσματά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηχογραφώντας πλέον στην Mute, στην οποία και κυκλοφόρησαν το φετινό τους δίσκο “Exploding Head” που έτυχε θετικότατης υποδοχής από κοινό και κριτικούς, στα live τους στην Αθήνα αναμένεται να τιμήσουν και τον πρώτο ομότιτλο δίσκο τους που είχαν κυκλοφορήσει το 2007. Ανάμεσα στο δημοφιλές επηρεαστικό ρεύμα του shoegaze και τις σκοτεινές ατμόσφαιρες των “My bloody valentine” ή των “Jesus and Mary chain” οι “A place to bury strangers” στέκονται με θάρρος και θράσος μεταξύ των επιρροών τους και του αξιόλογου υλικού τους.  

Αυτό είναι το video clip του “In your heart” από τον φετινό τους δίσκο “Exploding Head”

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 [ώρα έναρξης: 22:30]
– ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 23 ΕΥΡΩ
– ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ): 28 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΑ 210-8814702 Η 6979-709743
– ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO LIVE CLUB)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Χέϋδεν 34, Στάση ΗΣΑΠ “Πλ. Βικτωρίας”, τηλ.: 210-88 14 702)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης