Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Κρητικού καλλιτέχνη Ανδρέα Δερμιτζάκη!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021, 14:24
Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Κρητικού καλλιτέχνη Ανδρέα Δερμιτζάκη!

Με ένα νέο τραγούδι, που κλέβει την παράσταση από το πρώτο άκουσμά του, επιστρέφει δισκογραφικά ο Ανδρέας Δερμιτζάκης. 

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης από την Κρήτη μάς παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Ξεχρέωσέ με», στο οποίο η Πέγκυ Καραμπάτου υπογράφει τους στίχους και ο ίδιος ο ερμηνευτής τη μουσική. 

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, με συντροφιά το αγαπημένο του λαούτο, μας ταξιδεύει σε νέα μουσικά μονοπάτια, που συνδέουν διάφορα είδη μουσικής, με στοιχεία από την Κρήτη, τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε! 

Η αστείρευτη αγάπη του Ανδρέα για τη μουσική ξεκίνησε στην παιδική του ηλικία και πλέον τα τραγούδια και οι μελωδίες του είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζει όσα θέλει να πει. 

 

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Δερμιτζάκη 

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τζερμιάδο, στο Οροπέδιο Λασιθίου, και η πρώτη του επαφή με την μουσική ήταν μέσα από την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του έπαιζε μπουζούκι. Σε ηλικία μόλις 7 ετών, ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική και κάπως έτσι, με σταθερά βήματα, μπήκε στον μαγικό κόσμο του πενταγράμμου με πρώτους θεατές την οικογένειά του!   

Από το 2012, ο Ανδρέας ξεκίνησε τις live εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και κοινωνικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Ύστερα από πολυετή εμπειρία στον χώρο, η αγάπη του για τη μουσική ωρίμασε και αποφάσισε να μπει δυναμικά στον χώρο της δισκογραφίας. 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021, 16:48