Το 5ο Κύμα

Το «5ο κύμα» του Τζέι Μπλέικσον είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που βασίζεται στο βιβλίο του Ρικ Γιάνσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από τέσσερα κύματα φονικών επιθέσεων των εξωγήινων, η Γη έχει σχεδόν καταστραφεί ολοκληρωτικά. Η Κέισι Σάλιβαν προσπαθεί να σώσει με κάθε τρόπο τον μικρό της αδελφό Σάμι. Όλοι προετοιμάζονται για το Πέμπτο Κύμα. Η Κέισι (Κλόι Γκρέις Μόρετζ) συναντά έναν νεαρό άνδρα, τον Ίβαν, ο οποίος μπορεί να είναι η τελευταία της ελπίδα, αρκεί να τον εμπιστευτεί.

Σκηνοθεσία: Τζέι Μπλέικσον
Σενάριο: Σουζάνα Γκραντ και Ακίβα Γκόλντσμαν
Ηθοποιοί: Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Λεβ Σράιμπερ, Μάικ Μονρόε, Νικ Ρόμπινσον, Μάγκι Σιφ, Μαρία Μπέλο, Ρον Λίβινγκστον

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Victoria

Γερμανικό δραματικό θρίλερ γυρισμένο σε μονοπλάνο 138΄. Ο Νορβηγο-δανός διευθυντής φωτογραφίας Στούρλα Μπραντ Γκρέβλεν, ο οποίος βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Βερολίνου και υπογράφει την ισλανδική έκπληξη των Κανών «Rams», είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτού του ρεαλιστικού, δραματικού θρίλερ των 6 Γερμανικών Κινηματογραφικών Βραβείων, στο οποίο η Βικτόρια, μια Ισπανίδα που ζει στο Βερολίνο, γνωρίζει καθώς φεύγει από ένα πάρτι μια ομάδα νεαρών, με τους οποίους θα αλητέψει στην πόλη και θα καταλήξει συμμέτοχος σε μια αιματηρή ληστεία. Κι όλα αυτά γυρισμένα σε ένα και μοναδικό δεξιοτεχνικό πλάνο διάρκειας 144 λεπτών!

Σκηνοθεσία- Σενάριο: Σεμπάστιαν Σίπερ Ηθοποιοί: Αντρέ Χένικε , Laia Κόστα

Δείτε το τρέιλερ:

Ζωούπολη

Animation της Disney με πρωταγωνιστή… ολόκληρο το ζωικό βασίλειο.
 
Η λαγουδίνα Τζούντι Χοπς που δεν συμβιβάζεται με την ιδέα της αγροτικής ρουτίνας, αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη της στη συναρπαστική Ζωούπολη. Η αποδοχή της στο αστυνομικό σώμα δεν εξελίσσεται όπως ακριβώς φανταζόταν, αλλά μια υπόθεση εξαφάνισης της δίνει τη δυνατότητα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Ο Νικ Γουάιλντ, μια παμπόνηρη, επιρρεπής στην παραβατικότητα αλεπού, είναι ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει.

Zootropolis

Σκηνοθεσία Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ, Τζάρεντ Μπους

Δείτε το τρέιλερ:

Λουλούδια

Μελαγχολικό ρομαντικό δράμα, περσινή ισπανική υποψηφιότητα για ξενόγλωσσο Όσκαρ.

Η Άνε είναι μια χαμηλών τόνων μηχανικός, η οποία ζει σε μια αδιατάρκτη συζυγική και επαγγελματική ρουτίνα. Μέχρι τη στιγμή που αρχίζει να λαμβάνει κάθε εβδομάδα μια ανθοδέσμη από άγνωστο αποστολέα.

Μπορεί άραγε ένα ανώνυμο δώρο από εφήμερα άνθη να αποτελέσει το έναυσμα για μια νέα αρχή; Με αυτό το σεναριακό εύρημα, το δίδυμο των Τζον Γαράνιο και Χοσέ Μαρί Γενάγα διαπλέκει με απρόσμενο και σαγηνευτικό τρόπο τις συναισθηματικές διαδρομές των τριών ηρωίδων τους, δημιουργώντας μια συγκινητική σπουδή πάνω στον έρωτα, τη μνήμη, την απώλεια και τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες.

Loreak

Δραματική 2014
Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Γαράνιο, Χοσέ Μαρί Γενάγα με τους: Ναγκόρε Αρανμπούρου, Ιτσιάρ Ιτούνιο, Ιτσιάρ Αϊζπούρου, Χοσεάν Μπενγκοετσέα

Δείτε το τρέιλερ:

Καύση

Σε μια πόλη που φλέγεται από ταραχές, πέντε φίλοι μαζεύονται σε ένα σπίτι όπου ένας δικός τους έχει πεθάνει. Παγιδευμένοι στο σπίτι του δεν μπορούν να αποφασίσουν για τον τρόπο της ταφής του. Η ζέστη κάνει την κατάσταση αφόρητη αλλά εκείνοι επιμένουν στις διαφορές τους. Το πτώμα αρχίζει να αποσυντίθεται, οι σχέσεις τους δοκιμάζονται και τα μυστικά τους αποκαλύπτονται. Σύντομα, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.

Δραματική 2016 Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Στράτος Τζίτζης με τους: Γωγώ Μπρέμπου, Βασιλική Τρουφάκου, Νίκο Γεωργάκη, Γιώργο Χρανιώτη, Ιωάννα Μαυρέα

Δείτε το τρέιλερ:

Το Λονδίνο Έπεσε

Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας «Ο Όλυμπος Έπεσε» μεταφέρει τη δράση και τους γνωστούς μας χαρακτήρες στο Λονδίνο για μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση και αγωνία. Η ιστορία ξεκινά μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παραβρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στην Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας, και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. (Άαρον Έκχαρτ), ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας (Τζέραρντ Μπάτλερ) και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν.

London Has Fallen

Περιπέτεια 2016
Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπάμπακ Νατζάφι με τους: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Άαρον Έκχαρτ, Ράντα Μίτσελ

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Μπαμπάς Γύρισε

Κωμωδία με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ και Γουίλ Φέρελ.

O Μπραντ (Γουίλ Φέρελ) είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, παντρεμένος με δύο παιδιά. Μόνο που τα παιδιά δεν είναι δικά του. Εκείνος είναι ο πατριός που προσπαθεί να γίνει αποδεκτός από τα παιδιά ως πατέρας. Όταν ο Ντάστι (Μαρκ Γουόλμπεργκ), ο μηχανόβιος υπερ-κουλ βιολογικός τους πατέρας που όλοι τον λατρεύουν, έρχεται για επίσκεψη στην πόλη, οι δύο μπαμπάδες μπαίνουν σε μία διαδικασία αθέμιτου ανταγωνισμού, προκειμένου να αποδείξουν ποιος είναι τελικά ο μπαμπάς.

Aμερικανική ταινία, Σκηνοθεσία Σον Άντερς με τους: Γουίλ Φέρελ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Λίντα Καρντελίνι

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης