Τον θεσμό του «Κοινωνικού Θεατροπωλείου» εγκαινιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, προκειμένου να συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην ενίσχυση ανθρώπων που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Ηθοποιοί του ΚΘΒΕ, συσπειρωμένοι απέναντι στις κρίσιμες στιγμές, προτείνουν, σκηνοθετούν και ερμηνεύουν αγαπημένα έργα του παγκόσμιου δραματολογίου, ενώ οι θεατές των παραστάσεων καλούνται να καταβάλουν, αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε κοινωνικά ιδρύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, το ΚΘΒΕ, για τη διάθεση των τροφίμων, θα συνεργαστεί με «Το Χαμόγελο του παιδιού», το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», το Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα», το Παπάφειο Ίδρυμα και τον Ξενώνα Προστασίας Αγάμων Μητέρων «Το Σπίτι της Μαρίας».

Στο πλαίσιο του «Κοινωνικού Θεατροπωλείου», θα παρουσιαστούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο πέντε παραγωγές στο νέο Υπερώο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών.

Τις παραστάσεις θα σκηνοθετήσουν οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ: Μαρίνα Χατζηιωάννου, Γιώργος Ρούφας, Βασίλης Σπυρόπουλος, Γιάννης Τσάτσαρης, Γιώργος Σφυρίδης και Εβελίνα Παπούλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης