Κλιπ κινούμενων σχεδίων για το τελευταίο single των Pearl Jam

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 13:58
Κλιπ κινούμενων σχεδίων για το τελευταίο single των Pearl Jam

Καινούργιο βιντεοκλίπ με κινούμενα σχέδια έδωσαν στη δημοσιότητα οι Pearl Jam για το πιο πρόσφατο σιγκλ τους «Superblood Wolfmoon» (το τραγούδι περιλαμβάνεται στο αναμενόμενο άλμπουμ τους «Giagaton»).

Για το κλιπ, το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον δημιουργό κινούμενων σχεδίων Κιθ Ρος, ο οποίος στον λογαριασμό @TinyConcert στο Instagram αναρτά σύντομης διάρκειας μουσικά κλιπ που σχεδιάζει με στυλό. Το βιντεοκλίπ για το «Superblood Wolfmoon» είναι το πρώτο πλήρους διάρκειας μουσικό κλιπ που έχει σχεδιάσει ο Ρος, και το καλλιτεχνικό ύφος του είναι απόλυτα ταιριαστό με το ροκ κομμάτι των Pearl Jam.

Η μπάντα είχε ήδη δώσει γεύση του «Superblood Wolfmoon» μέσω μιας εμπειρίας επαυξημένης πραγματικότητας στη δική τους εφαρμογή, που επέτρεπε στους χρήστες να ακούσουν το τραγούδι αν έστρεφαν την κάμερα του κινητού τους στη σελήνη.

Το «Gigaton» θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου, και το LP σηματοδοτεί το πρώτο ολοκαίνουργιο μουσικό υλικό τους μετά το «Lightning Bolt» του 2013. Για την προώθηση του 11ου άλμπουμ τους, οι Pearl Jam ξεκινούν περιοδεία 16 ημερών στη Βόρεια Αμερική, με πρώτη συναυλία στο Τορόντο του Καναδά στις 18 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 14:00