Μία ημέρα πριν από την 70ή επέτειο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας την 1η Οκτωβρίου, ο οίκος Givenchy αποκάλυψε στο WeChat ότι το brand δίνει στους ακολούθους του δωρεάν 70 κόκκινα μπλουζάκια περιορισμένης έκδοσης.

Τα T-shirts είναι ειδικά σχεδιασμένα και υπογεγραμμένα από τη σχεδιάστρια του οίκου, Clare Waight Keller και αριθμημένα από το ένα έως το 70.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γαλλικός οίκος μόδας κυκλοφόρησε επίσης δύο βίντεο. Στο πρώτο, το μοντέλο και το πρόσωπο της μάρκας Lina Zhang αναφέρει: «Εύχομαι στην πατρίδα μου την Κίνα, χαρούμενα 70ά γενέθλια». Στο δεύτερο η Waight Keller εμφανίζεται να γράφει το όνομά της και να σχεδιάζει μια μεγάλη καρδιά στο T-shirt.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση στο WeChat και στέλνοντας τις ευχές για την επέτειο της ανακήρυξης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας από τον Μάο την 1η Οκτωβρίου 1949, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα 70 μπλουζάκια.

Η καμπάνια μπορεί να θεωρηθεί ως μια δυναμική ενέργεια για να κερδίσει πίσω η μάρκα τους Κινέζους καταναλωτές που έχασε τον περασμένο μήνα όταν ενεπλάκη σε «γεωπολιτική καταιγίδα» που σάρωσε διάφορα brand μόδας στην Κίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οίκοι Givenchy, Coach και Versace ζήτησαν συγγνώμη για την κυκλοφορία στην αγορά t-shirt που κατηγορήθηκαν για προσβολή της κυριαρχίας της Κίνας, καθώς άφηναν να εννοηθεί ότι το Χονγκ Κονγκ και η Ταϊβάν δεν ανήκουν στην Κίνα.

Ο Jackson Yee, ένα δημοφιλές είδωλο με εκατομμύρια θαυμαστές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας τερμάτισε τη σύμβασή του με τον οίκο Givenchy.

Η ανάρτηση του Givenchy τη Δευτέρα συγκέντρωσε 20.000 views μέσα σε μία ώρα από τη δημοσίευσή της.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης