Στην τελική ευθεία έχει μπει η επιστροφή της εμβληματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς», με τα γυρίσματα να ξεκινούν την Πέµπτη 28 Νοεµβρίου όπου θα ακουστεί το πρώτο «Πάµε» για το σίκουελ της αγαπημένης σειράς που επιστρέφει στους δέκτες µας µέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δεκαπέντε χρόνια µετά το φινάλε του. Τα γυρίσµατα, βέβαια, µπορεί να ξεκινούν, αλλά ακόµη δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα υπάρχει το «Καφέ» ως χώρος ή όχι.

Πέρα από τα γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα που είδαμε στην πρώτη προβολή του σίριαλ 16 χρόνια πριν θα δούμε και πολλά νέα πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βασικό πρωταγωνιστικό καστ παραµένει ως έχει: Πώποτας ο Χάρης Ρώµας (γράφει το σενάριο µαζί µε την Αννα Χατζησοφιά), Χαρά η Ρένια Λουιζίδου, Σταυρούλα η Τζόυς Ευείδη και Φατσέας ο Γεράσιµος Σκιαδαρέσης. Βασικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι θα είναι οι ενήλικοι πια Μανώλης (Πάρης Σκαρτσολιάς) και Βάλια (Εφη Ρασσιά). Η σηµαντικότερη προσθήκη είναι αυτή της Ζέτας Δούκα. Η σειρά θα ενταχθεί στο πρόγραµµα του ΑΝΤ1 τη δεύτερη ή την τρίτη εβδοµάδα του ερχόµενου Ιανουαρίου.

 

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

#togetheragain

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τζόϋς Ευείδη (@joyceevidi) στις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης