Ζυρίχη, Λονδίνο, Αθήνα. Τρεις πόλεις όπου πραγματοποιήθηκαν πέντε διεθνείς εικαστικές εκθέσεις με όλες τις σημαντικές τάσεις στη σύγχρονη αφηρημένη Τέχνη.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς εκθέσεις στις οποίες συμμετείχε η Ελληνίδα εικαστικός Πηγή Δαούλα. Καλλιτέχνες που αγαπούν την Τέχνη και ειδικά τη ζωγραφική παραβρέθηκαν στα εγκαίνια τόσο στην έκθεση «Humanism» στο κτήριο BIOS όσο και στην Athens Open Art στην γκαλερί Art Number 23 και συνεχάρησαν την Πηγή Δαούλα για τα έργα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσά τους η διεθνής Ελληνίδα ηθοποιός που έχει κατακτήσει το Hollywoodη Δέσποινα Μοίρου που ενθουσιάστηκε με τα έργα και αποφάσισε  να χαρίσει τον πίνακα με τίτλο Boxes στον σπουδαίο Ισπανό σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδοβάρ που πριν από λίγες μέρες έκλεισε τα 72 του χρόνια και είναι λάτρης της αφηρημένης Τέχνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση βρέθηκαν και τρεις σημαντικοί εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς τραγουδοποιών και τραγουδιστών ο Ηλίας Μακρίδης, ο Κωνσταντίνος Φρατζής και η Σίλια Κατραλή καθώς και η pilates instructor Μαρία Μαραγιάνη που απόλαυσαν τα έργα της Πηγής Δαούλα και συζήτησαν μαζί της για τις τεχνικές που χρησιμοποιεί αλλά και τις πηγές έμπνευσής της.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης