Οι εκδόσεις «Οξύ» παρουσιάζουν στο αναγνωστικό κοινό, για πρώτη φορά στα ελληνικά, το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας «Η Λευκή Πανώλη», από τον μετρ του είδους Φρανκ Χέρμπερτ, ο οποίος είναι ο δημιουργός του Dune.

Θα μπορούσε η τυφλή εκδίκηση ενός και μόνο ανθρώπου να απειλήσει όλο το ανθρώπινο είδος; Πώς θα ήταν η ζωή σε έναν κόσμο με ελάχιστες γυναίκες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο μοριακός βιολόγος Τζον Ρο Ο’Νιλ χάνει τη γυναίκα και τα παιδιά του σε μια τρομοκρατική επίθεση, αποφασίζει να δώσει στην οργή του πλανητικές διαστάσεις: κατασκευάζει έναν εξελιγμένο ιό που αποδεικνύεται φονικός για όλα τα θηλυκά έμβια όντα.

Ένα θρίλερ βιοηθικής με καταιγιστική πλοκή, γραμμένο από τον μετρ της επιστημονικής φαντασίας Φρανκ Χέρμπερτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βιογραφία συγγραφέα:

Ο Φρανκ Χέρμπερτ (1920-1986) είναι ένας από τους κορυφαίους αμερικανούς συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας. Το έργο του Ντιούν γνώρισε αμέτρητες εκδόσεις και μεταφράσεις σε όλον τον κόσμο και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον David Lynch. Στα έργα του έχει αναδείξει την οικολογική ευαισθησία, την ανησυχία για την ανεξέλεγκτη εξουσία των ελίτ και υπήρξε πολέμιος της ψυχιατρικοποίησης των αποκλινουσών συμπεριφορών.

Frank Herbert

Μετάφραση:Νίκος Στρατηγάκης

Tίτλος πρωτοτύπου: The White Plague

Συγγραφέας: Frank Herbert

Τιμή: €21,95

Ημερομηνία Έκδοσης:
Αριθμός σελίδων:704
Διαστάσεις:14 x 21
Σειρά: Οξύ

Κεντρική διάθεση
 

Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ / Εμπεδοκλέους 28 & Σουρή 20, 12131 Περιστέρι
Tηλ. παραγγελιών: 210 2514123 / Φαξ: 210 5227768 / Email: contact@brainfood.gr / www.brainfood.gr

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης