Τετάρτη, 3 Μαρτίου

Αναπάντεχος συνδυασμός για μία και μόνο εμφάνιση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tripping above ‘n’ beyond…

Αινιγματικός τροβαδούρος ο Lolek, με επιρροές από Bob Dylan, Leonard Cohen, Johnny Cash, Tom Waits, Lou Reed, Joan Baez, Patti Smith, Thalia Zedek, Smoke, Nirvana, Νικόλα Άσιμο, Μάνο Χατζιδάκι, Μάνο Λοΐζο, Βασίλη Τσιτσάνη, παρουσιάζει το ντεμπούτο άλμπουμ του “Alone” (Inner Ear Records) , αλλά και διασκευές την Τετάρτη, 3 Μαρτίου στo πλαίσιο του Indie Bands’ Festival!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “Alone” έχει αποσπάσει ήδη εξαιρετικές κριτικές από τα ΜΜΕ, που το έχουν κατατάξει στα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς και ο δημιουργός του στα live, χειρίζεται άρτια την δύναμη της κιθάρας και της φωνής του και σε συνδυασμό με την απέριττη ενορχήστρωση αναδεικνύεται σε έναν τραγουδοποιό που σε εκπλήσσει με την υποβλητική του ικανότητα.

SpectralFire είναι το προσωπικό, side- project του πολύ-συζητημένου Λάμπη Κουντουρόγιαννη (lead guitarist και συνδημιουργού των Modrec) που χαίρει σεβασμού ολόκληρης της Indie σκηνής, αφού επάνω σε αυτήν πρωταγωνιστεί με τις state of the art, style κιθαριστικές του ικανότητες για μια δεκαετία. Το SpectralFire, ανέκδοτο και εξεζητημένο, χαρακτηρίστηκε απ’ όσους το έχουν απολαύσει ως ένα “άγρυπνο μεταμεσονύχτιο φασματικό και ηχητικό ρομάντζο…” Κιθάρες, πιάνο και στίχοι σε αρμονία ενώ έκπληξεις από πειραγμένο beat-boxing αντί για μπάσο…φέρνουν την κόντρα!
Η κρυφή πλευρά του Λάμπη των Modrec: SpectralFire θ’ ανοίξει το live του Lolek την Τετάρτη, 3 Μαρτίου στο Σταυρό του Νότου.

Σταυρός του Νότου: Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος. Τηλ: 210-9226975. www.stn.gr
Είσοδος με μπύρα: 12 ευρώ
Doors open: 21.00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης