H Λουπίτα Νιόνγκο παρότρυνε τους ανθρώπους να μην «εφησυχάζουν» όσον αφορά το κίνημα Black Lives Matter.

«Επειδή είμαι μέλος αυτής της κοινότητας. Είμαι μέλος αυτής της κοινωνίας και αυτό που συμβαίνει, είναι προσωπικό. Το εκλαμβάνω προσωπικά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το εκλάβω» ανέφερε η γεννημένη στο Μεξικό, Κενυάτισσα ηθοποιός σε νέα συνέντευξή της στο Variety.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για τη θέση της στο κίνημα πίσω από τις διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο η ηθοποιός είπε: «Είναι μια εποχή βαθιάς μάθησης για μένα, που είμαι επίσης μετανάστρια σε αυτήν τη χώρα. Προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι αυτός ο κόσμος στον οποίο ζούμε; Υπάρχουν τόσα πολλά για να αναλύσετε, υπάρχουν πολλά να μάθετε και υπάρχουν πολλά για τα οποία πρέπει να είστε σε αφύπνιση».

 «Επειδή όταν αποκοιμούνται οι άνθρωποι τότε συμβαίνουν πράγματα – όταν εφησυχάζουμε» υπογράμμισε η Νιόνγκο χαρακτηρίζοντας τραγωδία «τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ μπροστά στα μάτια μας». «Πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση» είπε.

 Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σειρά ντοκιμαντέρ για τη φύση «Serengeti» στην οποία έχει τον ρόλο της αφηγήτριας. Η Λουπίτα Νιόνγκο θα είναι υποψήφια για Emmy στην κατηγορία Αφήγησης για το έργο της και θα είναι η τρίτη μαύρη γυναίκα υποψήφια στην ιστορία των βραβείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Δεν είχα ακούσει πραγματικά για ένα ντοκιμαντέρ για τη φύση με αφηγήτρια γυναίκα. Και σίγουρα δεν είχα ακούσει ποτέ για ένα ντοκιμαντέρ με αφηγήτρια μια Αφρικανή» υπογράμμισε.

 Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης