Είναι μόλις 14 ετών και όμως το πρώτο της εφηβικό βιβλίο λαμβάνει εγκωμιαστικές κριτικές τόσο για την υπόθεσή του όσο και για την εξαιρετική γραφή του. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Νούκα, μια μαθήτρια της τρίτης τάξης του 16ου Γυμνασίου Περιστερίου. Προσωπικοί λόγοι υγείας την έκαναν σε πολύ μικρή ηλικία να ανοίγει το δικό της παράθυρο στον κόσμο, μέσα από τα βιβλία και το διαδίκτυο.

Το βιβλίο της με τίτλο «Πράκτορες σε small μέγεθος» αποτελεί την πρώτη της απόπειρα να καταγράψει τις περιπέτειες μιας ομάδας μικρών ηρώων που έρχονται … για να μείνουν: Ήρωες μοναδικοί, άλλοτε ευάλωτοι και καλοσυνάτοι και άλλοτε μοχθηροί και επικίνδυνοι. Η εξέλιξη της υπόθεσης και οι εικόνες εναλλάσσονται με ταχύτητα κινηματογραφικής ταινίας δράσης, με χιούμορ και σασπένς. Κρατάει τον αναγνώστη σε διαρκή εγρήγορση για τη συνέχεια της πλοκής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή αλλά ταλαντούχα συγγραφέας μίλησε στην εκπομπή της Λίτσα Θεοφάνους για την πρώτη της συγγραφική δουλειά και την αγάπη της για την «πένα».

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή στις 18.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της Κωνσταντίνας Νούκα στο θέατρο του δημαρχείου Περιστερίου. 

Δείτε τη συνέντευξη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης