Στο χειρουργείο η Μάρθα Καραγιάννη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 16:16
Στο χειρουργείο η Μάρθα Καραγιάννη

Η Μάρθα Καραγιάννη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τα τελευταία νέα για την υγεία της ηθοποιού αποκάλυψε ο πολύ καλός της φίλος Δημήτρης Σούρας.

«Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αλλά πρέπει να κάνει και αυτό το χειρουργείο», είπε ο Δημήτρης Σούρας για τη Μάρθα Καραγιάννη και την κατάσταση της υγείας της.

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες, η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη, όπως έκανε γνωστό πριν λίγες ημέρες η καλή της φίλη, Ντόρα Ντούμα. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας της ηθοποιού και σήμερα ο ψυχίατρος και πολύ καλός φίλος της, Δημήτρης Σούρας, αποκάλυψε το χειρουργείο που αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Όπως είπε, η Μάρθα Καραγιάννη πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί η χολή της.

«Πάμε για χειρουργείο, άμεσα. Αφαίρεση της χολής», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σούρας, προσθέτοντας: «Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αλλά πρέπει να κάνει και αυτό το χειρουργείο για να αφαιρεθεί η χολή και να τελειώσει αυτή η ιστορία. Οπότε από αύριο μέχρι τη Δευτέρα θα έχει γίνει το χειρουργείο. Η Μάρθα Καραγιάννη είναι δυνατή και ανυπομονεί να γυρίσει στο σπίτι της. Η μόνιμη φράση της είναι "πότε θα πάμε σπίτι"».

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 16:26