ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ:  ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΘΗΝΑ

Ο Κωστής Μαραβέγιας γιορτάζει το καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ξέφρενο party με «παράνομη» μεσογειακή τρέλα, «αναρχική» διάθεση και βαλκανικές πινελιές από τους Cabaret Balkan, που προσφέρθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να αντικαταστήσουν την Naif, αρχική καλεσμένη του Κωστή Μαραβέγια, καθώς ξαφνικά προβλήματα υγείας την υποχρέωσαν να παραμείνει στην Ιταλία.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ύστερα από μία πολύ επιτυχημένη χρονιά σε Αθήνα (Σταυρός του Νότου), Θεσσαλονίκη (Orient Live) και σε ολόκληρη την Ελλάδα, κορυφώνει την καλοκαιρινή του εξόρμηση στο Κηποθέατρο Παπάγου:

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου ο Κωστής Μαραβέγιας και η δυναμική του μπάντα παρουσιάζουν το “maraveyas ilegal live” με τραγούδια και μουσικές από την ομώνυμη δισκογραφική του δουλειά αλλά και διασκευές της μεσογειακής σκηνής (Βαρκελώνη, Παρίσι, Ρώμη, Οράνο). Μαζί τους οι ευρηματικοί Cabaret Balkan από τη Θεσσαλονίκη μεταφέρουν το κέφι και τη βαλκανική τους τρέλα και το αποτέλεσμα είναι μία  εκρηκτική χορευτική βραδιά, με ενέργεια, χιούμορ, πάθος και ρυθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν έχετε ακούσει για τα live τους αλλά δεν τους έχετε δει ακόμη ζωντανά ή αν θέλετε να ξαναζήσετε αυτή την εμπειρία, ο Κωστής Μαραβέγιας και η μπάντα του σας προσκαλούν την Παρασκευή 26 Ιουνίου στο Κηποθέατρο Παπάγου και στο πιο μεγάλο party του καλοκαιριού!

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της οργάνωσης «Πολίτες του Κόσμου» – Αναδοχή απόρων και ορφανών παιδιών του Τρίτου Κόσμου

 

Κηποθέατρο Παπάγου: Κορυτσάς 6, Παπάγου (6η στάση) , 2106520412

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμή εισιτηρίου: 20€

Προπώληση εισιτηρίων:

 

Kαι στο Δημαρχείο Παπάγου

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους διαδικτυακούς τόπους:

 

www.maraveyas.net

www.myspace.com/maraveyas

 

www.naifmusic.com

www.myspace.com/naifspace

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης