Flamenco fire dancer…back in town!

Τετάρτη 07/03 έως Κυριακή 11/03

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για αυτή την εκπληκτική χορεύτρια του φλαμένκο που ακούει στο όνομα Maria Serrano, στεκόμαστε στην ηφαιστειώδη παρουσία της και στον εκρηκτικό χορό της. Έχει γραφτεί ότι πρόκειται για την «Voodoo Queen του Φλαμένκο» και αυτό δεν είναι υπερβολή καθώς η μουσική την παρασύρει σε μια ρυθμική μάχη με απροσδιόριστα δαιμόνια ενώ, σε κάποια άλλη στιγμή, μια εκφραστική μελαγχολία κυριαρχεί στις μαγευτικές κινήσεις της. Η Maria Serrano δεν είναι η τυπική χορεύτρια του φλαμένκο αλλά πάντα πάει πιο πέρα από την σεβιλιάνικη παράδοση – φτιάχνοντας την δική της.

Οι κιθάρες και τα φωνητικά περάσματα κρατούν το χρώμα του φλαμένκο, το πιάνο φτιάχνει τον δικό του κόσμο, πάνω στον οποίο η Maria Serrano χτίζει την προσωπική της μαγεία μέσα από την τέχνη που της μετεμφύτευσαν οι μεγάλοι μύστες του φλαμένκο ο Jose Galvan ή ο Farruco στη Σεβίλλη.

Πριν από 13 περίπου χρόνια δημιούργησε την περίφημη χορευτική ομάδα Compania Maria Serrano και με εξαιρετικές δουλειές όπως την σπουδαία Carmen ή το project Flamentango με καταπληκτικούς συντελεστές με τους οποίους περιοδεύει ανά τον κόσμο. Η μαγεία της Serrano ενσαρκώνεται την φορά αυτή, σ’ ένα μοναδικό πρόγραμμα που εμπεριέχει όλη την ιστορία και τεχνική του φλαμένκο με συνοδεία πιάνου που η ίδια αποκαλεί «Flamenco Recital» και δείχνει το πάθος μιας εκρηκτικής προσωπικότητας που περνάει μπροστά μας και μέσα μας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Maria Serrano: χορός
Luis Amador: κιθάρα
David Bermudez: πιάνο, κρουστά
Carmen Fernandez: φωνή

HALF NOTE JAZZ CLUB
Tριβωνιανού 17, Μετς

Πληροφορίες-Κρατήσεις
210 9213310
www.halfnote.gr
www.ticketnet.gr
www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com/#!/Half_Note

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό) : ΤΡΑΠΕΖΙ: 25€ , ΒΑR & ΕΞΩΣΤΗΣ 20€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (BAR & ΕΞΩΣΤΗΣ): 15

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη έως Σάββατο ώρα έναρξης 22:30, Κάθε Κυριακή ώρα έναρξης στις 21:00

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης