Η Μαρίζα Κωχ στο Μουσείο της Πόλης των Αθηνών

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014, 06:24
Η Μαρίζα Κωχ στο Μουσείο της Πόλης των Αθηνών
Το «Black Duck Garden» φιλοξενεί την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στον «κρυμμένο» κήπο του Μουσείου της Πόλης των Αθηνών, στην οδό Ι. Παπαρρηγοπούλου στην Πλατεία Κλαυθμώνος, την καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργό Μαρίζα Κωχ, για μια μουσική περιπλάνηση στο έργο της πάνω στην ποίηση του Νίκου Καββαδία.

Το πρόγραμμα αποτελεί μια μουσική ρότα, από τη Fata Morgana του μεγάλου έλληνα ποιητή μέχρι τη «δική» της Fata Morgana, το κόκκινο αρωματισμένο κρασί της, που κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση και θα συνοδεύσει γευστικά αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Το Fata Morgana Wine είναι ένα γλυκό κρασί περιορισμένης παραγωγής, που κλείνει μέσα του αρώματα από φρέσκα βότανα της ελληνικής γης, αγνό πετιμέζι από τη Σαντορίνη και όπως λέει η ίδια, «συμπυκνώνει όλα όσα φύλαξε στην καρδιά της, ταξιδεύοντας απ’ άκρη σ’ άκρη στη στεριανή και νησιωτική Ελλάδα, κρύβει όλες εκείνες τις αφορμές για δημιουργία, που αφυπνίζονται από το λαμπρό φως αυτού του τόπου».

Την Μαρίζα Κωχ συνοδεύουν οι συνεργάτες της μουσικοί: Γιώργος Σαλβάνος (ηλεκτρικό πιάνο), Δημήτρης Παπαγγελίδης (κιθάρα), Ηλίας Βαμβακούσης, (τραγούδι – ούτι) και Τζένη  Ντούρου (τραγούδι – κρουστά).

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014, 06:24