"Με λίγη βοήθεια απ' τους φίλους μου" για δύο ακόμα παραστάσεις

"Με λίγη βοήθεια απ' τους φίλους μου" για δύο ακόμα παραστάσεις
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ

2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 & ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Τρείς φίλοι, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος, συναντήθηκαν επιτέλους μετά από πολλές προσπάθειες στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου και απ' ότι φαίνεται η αναμονή άξιζε τον κόπο.. O ένας Νίκος είναι "ροκάς-ανατολίτης", ο άλλος Νίκος φλερτάρει μοναδικά με την παράδοση, ενώ ο Μανώλης είναι ένας μελαγχολικός κιθαριστής που όταν ξυπνά το παιδί μέσα του παίζει γιουκαλίλι.. Οι τρεις τους αναμειγνύονται μοναδικά και μαζί με την εξαιρετική μπάντα και τη Λιάνα Παπαλέξη στα φωνητικά, δημιουργούν μια παρέα δεμένη που σε προσκαλεί να την ακολουθήσεις..

Για τρεισήμισι ώρες τα τραγούδια, οι φωνές, τα σολαρίσματα, η δύση, η ανατολή,η παράδοση, η ηλεκτρική κιθάρα, το νταούλι, το μαντολίνο, το παρελθόν και το παρόν μπλέκονται, ενώ τα συναισθήματα διαδέχονται το ένα το άλλο και δημιουργούν μια αίσθηση γιορτής...μιας γιορτής όπου το πάλκο και το κοινό γίνονται ένα! Δύο Νικολάδες κι ένας Μανώλης λοιπόν, συνεχίζουν να γιορτάζουν στο Σταυρό του Νότου...μέχρι Σάββατο 13 Φεβρουαρίου!

Από την Παρασκευή 5 Μαρτίου, η παράσταση με τίτλο «Με λίγη βοήθεια απ’ τους φίλους μου» με πρωταγωνιστές τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Νίκος Ζιώγαλας και τον Μανώλη Φάμελλο θα ζωντανέψει στη Θεσσαλονίκη στην Αποθήκη του Μύλου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010, 14:07