Μπαντέρας, Μενούνος, Βαρντάλος προσεύχονται για την Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018, 15:10
Μπαντέρας, Μενούνος, Βαρντάλος προσεύχονται για την Ελλάδα
Σοκαρισμένοι παρακολουθούν την εθνική τραγωδία πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Αναμεσά τους και Eλληνοαμερικάνοι που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, σταρ του Χόλιγουντ και άλλοι διάσημοι.

Μέσω αναρτήσεων στα social media, εξέφρασαν την λύπη τους και έδωσαν συλλυπητήρια στους πληγέντες.

Δείτε τις αναρτήσεις του Αντόνιο Μπαντέρας της Μαρία Μενούνος και της Νία Βαρντάλος:Ο Ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας είναι ένας από τους πολλούς διάσημους που έχουν στραμμένο το βλέμμα στην Ελλάδα και στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, στις οποίες έχασαν τη ζωή τους 82 άνθρωποι.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αντόνιο Μπαντέρας αναφέρθηκε στις φονικές πυρκαγιές στην Αττική και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον ελληνικό λαό. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και έγραψε στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά:

«Η καρδιά μου είναι με τους Έλληνες που υποφέρουν από τις τρομερές επιπτώσεις της καταστροφικής φωτιάς».

Μαρία Μενούνος

H ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, μέσω Instagram, εξέφρασε τη λύπη της και τη συμπαράσταση μας στη χώρα μας, τονίζοντας «Σας έχω στην καρδιά».

«Οι φωτιές έχουν καταστρέψει την Αθήνα. Οι άνθρωποι κολυμπούν για να σωθούν. “Η Ελλάδα θρηνεί και στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, κηρύσσουμε τριήμερο πένθος, είπε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Τσίπρας. Όμως δεν πρέπει να αφήνουμε το πένθος να μας καταβάλλει. Αυτές οι ώρες, είναι ώρες αγώνα, ενότητας, κουράγιου και προπαντός αλληλεγγύης”.
Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με εκείνους που έχασαν τις ζωές τους, όσους έχουν πληγεί και τους γενναίους που μάχονται στη φωτιά. Προσεύχομαι για μια βροχή».Νία ΒαρντάλοςΗ ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Νία Βαρντάλος ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram από την καταστροφή στο Μάτι αναφέροντας που μπορούν όσοι επιθυμούν να προσφέρουν κάποιο χρηματικό ποσό για τους πληγέντες των καταστροφών.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018, 15:11