Είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής, της Ιωάννας Τσαχτσιρλή, που θα φιλοξενείται από τις 25 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Παπάγου – Χολαργού, αίθουσα εικαστικών ( Περικλέους 55, Χολαργός). 

Τα αρχαία ευρήματα του Κυκλαδίτικου πολιτισμού, τα Κυκλαδικά Ειδώλια, με τις λεπτές ανάλαφρες μορφές τους και τα σχεδόν επίπεδα σώματα, ενέπνευσαν την καλλιτέχνη Ιωάννα Τσαχτσιρλή και μας παρουσιάζει 25 έργα μεικτής τεχνικής , που πρωταγωνιστούν αυθόρμητα με τις μορφολογικές αναφορές τους, παρασύροντας τον θεατή σε μια απροσδόκητη λάμψη .

Εγκαίνια έκθεσης: Κυριακή 25 Αυγούστου, στις 8:30 μ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά και Σαββατοκύριακα
10:30 π.μ. – 01:30 μ.μ. & 6:00μ.μ – 9:00 μ.μ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΣΑΧΤΣΙΡΛΗ

Γεννήθηκε στην Ελευσίνα το 1973, ενώ εδώ και 20 χρόνια διαμένει και δραστηριοποιείται στο Χολαργό. Την τελευταία πενταετία, έχει στο ενεργητικό της μια σειρά από ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απρίλιος 2013. « Όταν ξυπνά του σώματος η μνήμη».
Απρίλιος 2012. «Λεπτομέρειες».
Μάιος 2011. «Προσωπογραφία».
Μάιος 2010. «Έκθεση Ελευσίνιων Ζωγράφων», όπου φιλοξενήθηκαν στο πολιτιστικό κέντρο δήμου Ελευσίνας Λ. Κανελλόπουλος

Ωστόσο τα πρώτα βήματά της στη ζωγραφική ξεκίνησαν το 1994 δίπλα στη διακεκριμένη ζωγράφο Β. Ηλιακοπούλου, η οποία ανακάλυψε το ταλέντο της και στη συνέχεια επιμελήθηκε την πρώτη της συμμετοχή σε ομαδική έκθεση το 1996 με θέμα: «Μελάνι κάρβουνο».

Από το 1999 έως σήμερα είναι Partner της A&J Design, ενώ έχει διατελέσει και βοηθός καθηγήτρια σε μαθήματα Διακοσμητικού Σχεδίου και Χρωματολογίας, στον Ι.Ι.Ε.Κ. Δομή.

Έχει ευρεία γνώση στους τομείς Visual Merchandising, Styling βιτρίνας, Οπτικής Επικοινωνίας, Πλαστικής Μακέτας, και Ψυχολογίας Του Χρώματος, ενώ έχει ασχοληθεί με το Φροντιστήριο Φωτογραφίας ως Υπεύθυνη Σκηνικών σε Φωτογραφικά Στούντιο.

Σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου & Διακόσμηση στο Ι.Ι.Ε.Κ. Δομή.

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης