Μια σπαρταριστή κωμωδία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές, στην πρεμιέρα του περασμένου Σαββάτου, από το θίασο της ΕΕΑΜΑ (Ένωση Ελλήνων από την Αίγυπτο και τη Μέση Ανατολή), στο κατάμεστο θέατρο του Σάουθ Όκλεϊ Κόλετζ.

Η κωμωδία με τον τίτλο «Μεσάνυχτα στη βίλα» σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Νικολούδη, μοίρασε ασταμάτητο γέλιο σε όσους την παρακολούθησαν, χάρις στον γρήγορο ρυθμό, τις πολλές ανατροπές, το έξυπνα διασκευασμένο και προσαρμοσμένο κείμενο, αλλά περισσότερο απ’ όλα, χάρις στην εξαιρετική ερμηνεία των ηθοποιών του θεατρικού συγκροτήματος της ΕΕΑΜΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ηθοποιοί, που συμμετέχουν σ’ αυτή τη νέα θεατρική παράσταση, είναι με αλφαβητική σειρά οι εξής: Γιώτα Αργυροπούλου, Χρήστος Γρούτας, Γιώργος Καρράς, Κώστας Λάρας, Ιωάννα Πάνου, Σπύρος Ράπτης, Άντζελα Σπυροπούλου και Κωνσταντίνος Τρεμούλης.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης Μιχάλης Νικολούδης, έχει εργαστεί στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για 11 χρόνια, δημιούργησε το Ελληνικό Θέατρο Αυστραλίας με ντόπιους καλλιτέχνες , εργάστηκε στη Λαϊκή Σκηνή και αυτή είναι η πρώτη του συνεργασία με την θεατρική ομάδα της ΕΕΑΜΑ. Γι’ αυτή τη συνεργασία, αλλά και για την υπόθεση του έργου μας δήλωσε:

Η ΕΕΑΜΑ(Ένωση Ελλήνων από την Αίγυπτο και τη Μέση Ανατολή) είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με δραστηριότητα από το 1950, αριθμεί 600 μέλη περίπου, που βέβαια με τις οικογένειές τους ξεπερνούν τα 2.500 άτομα. Η θεατρική ομάδα της ΕΕΑΜΑ ξεκίνησε το 1952, είναι μία από τις πολλές δραστηριότητες του συλλόγου, καθώς διοργανώνονται επίσης εκπαιδευτικά προγράμματα για νέους, γίνονται εκδηλώσεις που αφορούν στους ηλικιωμένους και πολλά άλλα. Ο Πρόεδρος της ΕΕΑΜΑ κ. Νίκος Καραγιάννης μας είπε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Κυριακή 10 Αυγούστου κάθε Σάββατο στις 19:30 και κάθε Κυριακή στις 17:30 στο θέατρο του Σάουθ Όκλεϊ Κόλετζ, στην οδό Μπέϊκερς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης