«Μια νύχτα χάρισμά σου (2)» στο Τροχόσπιτο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011, 12:55
«Μια νύχτα χάρισμά σου (2)» στο Τροχόσπιτο
«Πρόκειται για ένα θέαμα Βαριετέ, αλλά με την πιο ευρεία έννοια του όρου, δηλαδή της ποικιλίας. Κάθε καλλιτέχνης φέρνει τον δικό του κόσμο και το δικό του ύφος και προσφέρει λίγο από τον χρόνο του για να πει είτε ένα τραγούδι είτε να παίξει κάτι».

Η διασκέδαση, μέσα στη δύσκολη κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα στην οποία ζούμε, αποτελεί πλέον ολοένα και πιο επιτακτική ανάγκη. Πέρυσι, πάνω από 2000 θεατές παρακολούθησαν τις δύο βραδιές του Τροχόσπιτου. «Ειδικά φέτος, που όλοι είναι συνέχεια στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν και να διεκδικήσουν, κατεβαίνουμε κι εμείς στους δρόμους, αλλά για να τραγουδήσουμε» λέει ο σκηνοθέτης, τονίζοντας ότι από πέρυσι μέχρι φέτος η κοινωνικοοικονομική κατάσταση έχει χειροτερέψει και είναι μεγαλύτερη ανάγκη για τον κόσμο να διασκεδάσει, να τραγουδήσει, να γελάσει. Έτσι, το φετινό Βαριετέ «Μια νύχτα χάρισμά σου (2)» αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία και με παρεΐστικη διάθεση και απλότητα κατεβαίνει στους δρόμους της Αθήνας, για να δημιουργήσει δύο μαγικές καλοκαιρινές βραδιές για το κοινό.

Σκηνοθετική επιμέλεια και παρουσίαση: Γιώργος Νανούρης
Μουσική διεύθυνση: Χρίστος Θεοδώρου
Βοηθός σκηνοθέτη: Διονυσία Σακελλαρίου

Συμμετέχουν (αλφαβητικά)
Μια νύχτα χάρισμά σου σε... Τροχόσπιτο!
Blitz (Αγγελική Παπούλια, Χρήστος Πασσαλής, Γιώργος Βαλαής), Κίκα Γεωργίου, Θανάσης Ευθυμιάδης,
Έφη Θεοδώρου, Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Καραθάνος με τους big charlatans choir, Έμιλυ Κολιανδρή, Δέσποινα Κούρτη, Όλια Λαζαρίδου, Χρήστος Λούλης, Αργύρης Ξάφης, Άννα Μάσχα, Μάνια Παπαδημητρίου, Άγγελος Παπαδημητρίου, Χρήστος Στέργιογλου, Βικτωρία Ταγκούλη,
Μαρίσσα Τριανταφυλλίδη, 18 Μποφώρ

Μουσική θα παίξουν (αλφαβητικά) : Τάσος Αντωνίου (μπουζούκι), Παναγιώτης Βουρδουμπάς (καχόν), Απόστολος Γιώτας (κιθάρα), Σωτήρης Καραμεσίνης (μπάσσο), Δημήτρης Μιχαλάς (κρουστά), Γιώργος Μαρκόπουλος (τζουρά-μπουζούκι), Ισίδωρος Πάτερος με το συγκρότημά του «Ελ-Κιου», Νίκος Πλάτανος (πιάνο), Βάγγος Ράπτης (φυσαρμόνικα), Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν)

ΙΝFO:
Tι: Μια νύχτα χάρισμά σου (2)
Πού: ΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ, Πρώην Κορεάτικη Αγορά (πεζόδρομος Θησείου)
Πότε: 1 & 2 Ιουνίου
Ώρα έναρξης 21:00

Eίσοδος Eλεύθερη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011, 12:55