Η ανατρεπτική κωμωδία της Μισέλ Λόου «ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ» παρουσιάζεται φέτος στο θέατρο ΔΙΑΝΑ σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη.

Τρεις γυναίκες και τρεις άντρες. Οι αδιέξοδες συζυγικές σχέσεις σε μεγεθυντικό φακό. Οι τρεις γυναίκες στην κουζίνα συζητούν τα συνηθισμένα, ενώ οι σύζυγοι στο σαλόνι απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο. Όλα κυλάνε αναμενόμενα… μέχρι που ένα απροσδόκητο γεγονός θα ανατρέψει το κλίμα και τα πράγματα θα αποκτήσουν μεγάλο… ενδιαφέρον. Τα πάντα ανατρέπονται. Με χιούμορ που… σκοτώνει, οι σχέσεις με τους άντρες τους θα έρθουν σε πρώτο πλάνο, κι εκείνες θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον μικρόκοσμό τους. Σχέσεις αλληλεξάρτησης, μίσους αλλά και αγάπης. Μια κωμωδία που φτάνει στα άκρα, μια κωμωδία που δεν αστειεύεται, μια κωμωδία που πρωταγωνιστεί η θεά τύχη και ένα… ψυγείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Καίτη Κωνσταντίνου, μαζί με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πείθουν την Σάρα Γανωτή για το μεγάλο, αναπάντεχο σάλτο στο κενό που πρέπει να κάνουν στη ζωή τους. Τι να είναι άραγε αυτό;

Τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Λευτέρης Γιοβανίδης. Τα σκηνικά οι Σπύρος Τσαγκαράτος και Νίκος Παπανούσης, τα κοστούμια ο Αλέξης Φούκος, τη μουσική ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και τους φωτισμούς ο Γιώργος Τέλλος και το video o Ρόμπιν Σκουτέρης.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι:
Καίτη Κωνσταντίνου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Σάρα Γανωτή

Θέατρο Διάνα, Ιπποκράτους 7, Αθήνα, τηλ. 2103626596
Παραστάσεις: Τετάρτη, Πέμπτη 7.15 μ.μ.
Παρασκευή, 9:15 μ.μ.
Σάββατο λαϊκή 6:30 μ.μ., 9:15 μ.μ.
Κυριακή 8:00 μ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τιμές εισιτηρίων:
20 € (Παρ. Σαβ. βρ. – Κυρ.)
18 € (Τετ.),14 € (Πεμ.)
Εξώστης : 17 (Παρ., Σαβ. βρ. – Κυρ.) €, 15 €(Τετ., Σαβ. απ.), 12 (Πεμ.).
Φοιτητικό: 15 € (Παρ-Σαβ. βρ.) 14 € (Σαβ. απ., Κυρ.), 12 € (Πεμ.).
Διάρκεια: 100′

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ

Ιπποκράτους 7, Αθήνα, τηλ. 2103626596

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης