«Μόνο αν το πιστέψεις» της Κέλλυς Σταμουλάκη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016, 23:36
«Μόνο αν το πιστέψεις» της Κέλλυς Σταμουλάκη
«Μόνο αν το πιστέψεις…», μας λέει η Κέλλυ Σταμουλάκη, στο νέο βιβλίο της για παιδιά, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Διάπλαση». Παραμύθι τρυφερό, με έντονη δράση, χιούμορ και ανατροπές που ήρθε για να ευαισθητοποιήσει και να κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Η συγγραφέας αφηγείται μία ιστορία που υμνεί την αυτοπεποίθηση, την τόλμη, τη μητρική αγάπη και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Προσεγμένη έκδοση, μοναδική εικονογράφηση από την έμπειρη και ταλαντούχα Ναταλία Καπατσούλια. Το βιβλίο συνοδεύεται από CD που περιέχει την αφήγηση του παραμυθιού από την ίδια τη συγγραφέα, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια από τους ηθοποιούς της ομώνυμης παράστασης, που ανεβαίνει στην παιδική σκηνή του θεάτρου Αλίκη, με την ιδιαίτερη μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την ενορχήστρωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Παίζουν και τραγουδούν:

Ελένη Καστάνη, Ορέστης Τρίκας, Μυριέλλα Κουρεντή, Παύλος Εμμανουηλίδης, Παναγιώτης Σούλης, Μαυρίκιος Μαυρικίου, ∆ημήτρης ∆ημητρόπουλος,
Γιώργος Στεφανουδάκης, Ελένη Καρβέλη, ∆άφνη Καφετζή,
Έλενα Παπαδημητρίου, Μαρία-Νεφέλη ∆ούκα, Γιώργος Σαμαράς.

Οι κάτοικοι της Χώρας της Υπομονής ζούσαν ευτυχισμένοι, ώσπου ένας άνθρωπος που τα ήθελε όλα έβαλε σκοπό της ζωής του να ανατρέψει την ευτυχία τους. Με τον άπληστο χαρακτήρα του ρίχνει τους ήρωές µας σε μεγάλες περιπέτειες. Μέσα από απρόοπτα, τρικυμίες, θαλασσοµαχίες, δράση και ανατροπές καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους περιμένουν.

Θα τα καταφέρουν τελικά να πάρουν πίσω αυτά που τους ανήκουν; Τι θα κάνουν µε τον δεινόσαυρο που φυλάει τα σύνορα της χώρας;

Ένα παραμύθι για την τόλμη και την αυτοπεποίθηση, όπου οι ήρωες μαθαίνουν πως…
Μόνο αν το πιστέψεις, τολµάς!

Μόνο αν το πιστέψεις, νικάς!Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια

Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Εκδόσεις Διάπλαση

Καραΐσκος Κυριάκος

Χαριλάου Τρικούπη 76 10680 Αθήνα

Τηλ:210-3808455 Fax: 2103808445 e-mail:info@diaplasibooks.gr

www.diaplasibooks.gr

Τιμή: 15,00ευρώΤελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016, 23:36