AFTER SHOW PARTY
Tropical Beats & Rare Afro Rhythms

Το Σάββατο 17 Απριλίου, λίγο μετά από το live σόου του Mulatu Astatke μαζί με τους Heliocentrics στο Fuzz Club, η afro funky διάθεση συνεχίζεται λίγο μετά τις 00:00 στο After Party με Tropical Beats & Rare Afro Rhythms, στο Six D.o.g.s.!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα decks του Six D.o.g.s., θα καταλάβει ο Malcom Catto, ντράμερ των Heliocentrics και ευρέως γνωστός για τη συνεργασία του με την Jazzman Records και για τη συλλογή σπάνιων βινυλίων, αλλά και για το εκρηκτικό προσωπικό του άλμπουμ ‘Popcorn Bubblefish’ που κυκλοφόρησε από την Mo’Wax καθώς και για τις συνεργασίες του με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι The Herbaliser, The Poets of Rhythm, Connie & the Keystones, Hypnotic Brass Ensemble και Quantic Soul Orchestra.

Μαζί του στα decks θα εμφανιστεί ο Keith Slater (aka Boiling Point), ή αλλιώς ο “ειδικός” στην Αφρικανική μουσική, rare groove & soul , έχοντας στις αποσκεύες του μία τεράστια κληρονομιά – βινύλια σπάνιου Αφρικανικού και Νότιο – Αμερικάνικου funky ήχου.

Από ένα τέτοιο party δε θα μπορούσουν να λείπουν και οι Έλληνες “ειδικοί”, Teranga Beat (Αδαμαντιος Καφετζής) και ο Πέτρος Μαλεύρης. Ο Teranga Beat είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες αφρικανικής μουσικής και κυρίως της δυτικής Αφρικής, όπως της Σενεγάλη και το Μάλι. Πρόσφατα δημιούργησε τη δική του δισκογραφική εταιρεία με έδρα τη Σενεγάλη με σκοπό να αναδείξει την εγχώρια μουσική, παλιά και νέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέτρος Μαλεύρης είναι μέλος του Θρι Σιξτι και παγκοσμίως γνωστός στους κόλπους των record diggers για την υψηλής ποιότητας δισκογραφικής συλλογής του και για τα dj set του τα οποία είναι μια πραγματική ακουστική εμπειρία!

Μία full experience μουσική εμπειρία!

Παρασκευή 16 Απριλίου

Red Bull Music Academy Workshop
Mulatu Astatke
Six D.o.g.s.: Αβραμιώτου 6, Μοναστηράκι
Είσοδος Ελεύθερη

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στείλτε e-mail στο info@360records.gr , threesixtyathens@yahoo.com ,info@gr.redbull.com με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο)

Περιορισμένος αριθμός θέσεων – θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

Σάββατο 17 Απριλίου

Live
Mulatu Astatke & The Heliocentrics
Fuzz (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Πειραιώς & Χαμοστέρνας)
Τιμή εισιτηρίου: 35 ευρώ
Doors open: 20.00
Mulatu on Stage: 21:30

Προπώληση εισιτηρίων:
ΘΡΙ ΣΙΞΤΙ Independent Record Store / Ticket House / Metropolis / Public
Online Sales: www.ticketpro.gr

After Party
W/Tropical Beats And Rare Afro Rhythms
Malcom Catto (Heliocentrics – UK)
Teranga Beat
Keith Slater (Boiling Point – UK)
Petros Malevris

Starts @ 00:00
Six D.o.g.s.: Αβραμιώτου 6, Μοναστηράκι
Είσοδος Ελεύθερη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης