«My love» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Λίαμ Χέμσγουορθ μαζί με μία καρδούλα και τη φωτογραφία από τον γάμο του με τη Μάιλι Σάιρους.

Προηγήθηκαν οι φωτογραφίες που ανέβασε η 26χρονη τραγουδίστρια χθες στο Instagram επιβεβαιώνοντας έτσι τον γάμο του ζευγαριού που έγινε την Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μάιλι Σάιρους παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών σύντροφό της, Αυστραλό ηθοποιό Λάιαμ Χέμσγουορθ, αναφέρει σήμερα, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 στην ιστοσελίδα του το BBC. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου μια δεκαετία στα γυρίσματα της ταινίας The Last Song.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ ανέβασε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον γάμο που φέρεται να πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Νοέμβριο το ζευγάρι έχασε το σπίτι του στην Καλιφόρνια από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές που σημειώθηκαν στην περιοχή.

Ο γάμος φέρεται ότι τελέστηκε σε ένα άλλο σπίτι που διαθέτει η Σάιρους στο Φράνκλιν του Τενεσί σε στενό κύκλο με λιγοστούς συγγενείς και φίλους, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2012 αλλά τον επόμενο χρόνο χώρισε. Το 2015 το ζευγάρι εθεάθη εκ νέου  μαζί και λίγο αργότερα ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε και πάλι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης