Ν. Πορτοκάλογλου, Ν. Ζιώγαλας, Μ. Φάμελλος

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010, 05:32
Ν. Πορτοκάλογλου, Ν. Ζιώγαλας, Μ. Φάμελλος
O Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος, φίλοι καλοί από τα παλιά, κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη μοναδική χημεία που τους συνδέει, δημιουργώντας τον χειμώνα που μας πέρασε ένα από τα πιο επιτυχημένα και παρεΐστικα μουσικά προγράμματα, γεμάτο αμεσότητα και μουσική γενναιοδωρία.

Αποτέλεσμα αυτής της χειμερινής συνεργασίας εκτός από τις καλοκαιρινές συναυλίες, αποτέλεσε η κυκλοφορία του διπλού live άλμπουμ με τίτλο «Απόψε είναι ωραία».

Πρόκειται για το ηχητικό αποτύπωμα της ατμόσφαιρας του ζωντανού προγράμματος της συνάντησης του Νίκου, του Νίκου και του Μανώλη.

Η συνύπαρξή τους επί σκηνής αυτό το καλοκαίρι, είναι γεμάτη από τραγούδια που αγαπήσαμε και ακόμα αγαπάμε. Ποιός δεν έχει σιγοτραγουδήσει το «Να Με Προσέχεις», το «Πάρε Με Απόψε Πάρε με», το «Η Ευτυχία Είναι Αυτό», ποιος δεν έχει περάσει τα καλοκαίρια του με το «Θάλασσα μου Σκοτεινή», το «Σαν Στάρ Του Σινεμά», το «Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι»;

Οι τρεις τραγουδοποιοί αναμειγνύονται μοναδικά σε ανατρεπτικές ερμηνείες όπου τα τραγούδια, οι φωνές, τα σολαρίσματα, η δύση, η ανατολή, η παράδοση, η ηλεκτρική κιθάρα, το νταούλι, το μαντολίνο, το παρελθόν και το παρόν μπλέκονται και δημιουργούν την αίσθηση της γιορτής.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΛΗ ΧΩΡΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΜΑΛΛΙΕΙΟΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΙΣΣΟΣ ΠΗΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΣΣΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΑΡΔΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΔΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗ ΣΑΪΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΕΡΜΗ ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ
ΤΡΙΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΚΑΛΙ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010, 05:32