Ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιαμτσίκας μαζί με μια από τις κορυφαίες Blues Bands της πόλης τους Soulwalkers, στη σκηνή, είναι σαν να συναντώνται το αλάτι με το θειάφι.

Εκρηκτικές ερμηνείες ηλεκτρικού Rhythm n’ Blues του Chicago, από ένα σύνολο γεμάτο μεταδοτική ενέργεια και διάθεση για φυγή από τα τετριμμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ήχο σκληρό, αλλά δεμένο, χωρίς τίποτα περιττό, ή φλύαρο πάνω του, ο Νίκος Τσιαμτσίκας και οι έμπειροι μουσικοί των Soulwalkers, μας μεταφέρουν στην καρδιά της θρυλικής αμερικάνικης μουσικής σκηνής με τρόπο γνήσιο, αυθεντικό, πότε σκληρά ρυθμικά, χορευτικά, πότε μελωδικά, αλλά πάντα με πίστη και αγάπη για το είδος, που δεν κρύβεται με τίποτα.

Φοβερά grooves, δημιουργών όπως οι Muddy Waters, B.B. King, Willie Dixon,Billy Boy Arnold, Billy Withers, Magic Slim, και πολλών άλλων, αποδίδονται ενισχυμένα, από τον «μπητάτο» κύριο Ιάκωβο Γκέλια στα τύμπανα, την σοβαρή αλλά κοφτερή ηλεκτρική κιθάρα του Βαγγέλη Μαγκλάρα, το απίθανο rhythm section του έμπειρου μπασίστα Πέτρου Τριανταφυλλόπουλου και τη γλυκιά φυσαρμόνικα του Ντέμη Παπαδημητρίου, ενώ σα δυναμίτης η φωνή του Νίκου, ξεσηκώνει και δονεί τα πάντα όταν πρέπει.

Η μπάντα είναι ολόφρεσκη και ανανεωμένη, η συνταγή δοκιμασμένη, τα υλικά αυτά που πρέπει και η βραδιά μία και μόνη. Γι’ αυτό κανείς δεν πρέπει να τη χάσει. Ο Νίκος Τσιαμτσίκας και οι Soulwalkers συνηθίζουν να λένε : «Kανένα live μας δεν είναι το ίδιο. Αλλά σίγουρα το καινούργιο είναι πάντα το καλύτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης