Η καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού είναι δύσκολη για όλους, αλλά περισσότερο για τον Αμερικανό ράπερ Κάνιε Γουέστ μετά τη νέα εξέλιξη στη διαμάχη του με τη superstar της ποπ Τέιλορ Σουίφτ.

Ένα βίντεο που διέρρευσε το περασμένο Σαββατοκύριακο δείχνει ότι η αντιπαράθεση θα συνεχιστεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τραγουδίστρια φαίνεται να δικαιώνεται για τους ισχυρισμούς ότι δεν γνώριζε για τους στίχους με προσβλητικό περιεχόμενο για την ίδια στο τραγούδι «Famous» του Κάνιε Γουέστ.

Το τραγούδι είχε στίχους με αναφορά στην Τέιλορ με διάφορους χαρακτηρισμούς, για τους οποίους η ίδια ισχυριζόταν ότι δεν ήταν ενήμερη. Όμως ο Κάνιε Γουέστ επέμενε ότι είχε λάβει την έγκρισή της για τον στίχο.

To περασμένο Σάββατο διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο, από άγνωστη πηγή, με ολόκληρη τη συνομιλία των Κάνιε Γουέστ και Τέιλορ Σουίφτ, στο οποίο φαίνεται ότι οι δύο συζητούσαν για διαφορετικούς στίχους από αυτούς που τελικά προστέθηκαν στο τραγούδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο μουσικοί έχουν μία θυελλώδη σχέση από το 2009, όταν ο Κάνιε Γουέστ διέκοψε την ομιλία της Τέιλορ Σουίφτ, μόλις ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει βραβείο στα MTV Music Awards.

Αρπάζοντας το μικρόφωνο ο ράπερ εξέφρασε ανοιχτά την άποψη ότι το βραβείο στην κατηγορία Καλύτερο Βίντεο Γυναίκας Καλλιτέχνη άξιζε η Beyonce με το «Single Ladies» και όχι η Τέιλορ Σουίφτ με το «You Belong with Me». 

Η σχέση τους αναθερμάνθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 2010 – αλλά η κυκλοφορία του «Famous» προκάλεσε νέα ρήξη με τη Σουίφτ να ζητεί να εξαιρεθεί προσβλητικός στίχος με αναφορά στην ίδια.

Αν και ο Γουέστ υποστηρίζει ότι έλαβε την έγκριση της τραγουδίστριας για τον επίμαχο στίχο, η Σουίφτ ισχυρίζεται ότι απέρριψε τον εν λόγω στίχο ως «μισογυνιστικό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης