Νέο τρέιλερ για τη σειρά «Voices of Fire» του Φάρελ Ουίλιαμς

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020, 09:59
Νέο τρέιλερ για τη σειρά «Voices of Fire» του Φάρελ Ουίλιαμς

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Φάρελ Ουίλιαμς το τελευταίο trailer της σειράς «Voices of Fire (Φωνές της Φωτιάς)», μιας σειράς για την ανακάλυψη στην πόλη Hampton Roads της Πολιτείας της Βιρτζίνια ταλέντων για χορωδία.

«Η “Voices of Fire” παρακολουθεί τη γενέτειρα του Φάρελ Ουίλιαμς καθώς οικοδομεί μια από τις πιο εμπνευσμένες χορωδίες γκόσπελ» σημειώνει το Netflix, στο οποίο η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου. «Ο Επίσκοπος Εζέκιελ Ουίλιαμς, θείος του Φάρελ και αξιοσέβαστη μουσική ευφυΐα της περιοχής, μαζί με την ομάδα του σημαντικών πρώτων φωνών σε χορωδίες γκόσπελ, θα εξορμήσουν στο Hampton Roads για να εντοπίσουν ταλέντα που προς ώρας δεν έχουν ανακαλυφθεί. Πιστεύοντας ότι οι διαφορετικές ιστορίες του καθενός/καθεμιάς μπορούν να δώσουν ένα μεγαλύτερο νόημα στη συλλογική φωνή τους, ο Επίσκοπος και η ομάδα του θα αναζητήσουν ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και παρελθόντων».

Δείτε το τρέιλερ:

 

Η έξι επεισοδίων σειρά είναι οργανωμένη όπως πολλοί άλλοι διαγωνισμοί μουσικής, με τον Φάρελ, τον Επίσκοπο Εζέκιελ και μια ομάδα κριτών να δίνουν σε κάθε έναν συμμετέχοντα «μία ευκαιρία» να αποδείξει ότι έχει το ταλέντο να συμμετάσχει σε χορωδία γκόσπελ. Επιπλέον, στη σειρά γίνεται κατάδυση στο παρελθόν των τραγουδιστών, πολλοί από τους οποίους ξεπέρασαν προσωπικές δυσκολίες πριν βρουν τη γαλήνη στο γκόσπελ.

Ο ίδιος ο Φάρελ, ο οποίος έχει τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού στη σειρά, μοιράστηκε προσφάτως μια ερμηνεία του «At Last» της Έτα Τζέιμς από τις οντισιόν της σειράς «Voices of Fire».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020, 09:59