Από τις εκδόσεις «www.iWrite.gr.» κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Γιάννη Ζιώτη με τίτλο «Λάθος απ’ την αρχή».

Ο μεταφρασμένος Έλληνας συγγραφέας Γιάννης Ζιώτης, μια δυνατή υπογραφή του καιρού του, με διεθνές κύρος και αναγνώριση, μας προκαλεί να αναμετρηθούμε με το δικό του «Λάθος απ’ την αρχή» και να στριφογυρίσουμε εμφατικά την κλεψύδρα του χρόνου που μετράει ήδη τους χαμένους της κόκκους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Δεν αντιµετωπίζω καταστάσεις µιας εικονικής πραγµατικότητας σε video game, αλλά νιώθω σαν να βρίσκοµαι στη µέση µιας καταιγίδας που αδυνατώ να διαχειριστώ, σ’ ένα απέραντο καζίνο, όπου πάνω στην πράσινη τσόχα οι εναποµείναντες θαµώνες, τζογάρουν στην εξόντωσή µου τα τελευταία τους λεφτά». Αυτό θα έλεγε ο Προκόπης, ο πιο έµπειρος συντάκτης της εφηµερίδας «Κόσµος Εν Υπνώσει», διαισθανόµενος ίσως την κόκκινη γραµµή που περνούσε. Καµιά φορά δεν αρκεί ν’ αγαπήσεις και ν’ αγαπηθείς µε όλη σου τη δύναµη. Το θέµα είναι ποια αόρατη δύναµη κρατάει την κλεψύδρα και την κουνάει επιτακτικά σε βάρος σου, για να ξοδέψει γοργά και τον τελευταίο κόκκο της. Και αυτός φυσικά δεν είναι ο δίκαιος Θεός. Μια φανταστική ιστορία για ένα λάθος απ’ την αρχή…

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Γιάννης Ζιώτης γεννήθηκε στην Άνδρο το 1976 από ανθρώπους του μόχθου. Είναι μεταφρασμένος στο εξωτερικό, βραβευμένος και θεωρείται ένας από τους καταξιωμένους συγγραφείς της γενιάς του. Σπούδασε δημοσιογραφία και την υπηρέτησε με συνέπεια. Το βιβλίο «Λάθος απ’ την αρχή…» αποτελεί το έβδομο συνολικά έργο του. Στον Αντώνη Σαμαράκη, τον πολύτιμο φίλο του και δάσκαλο, οφείλει τη συγγραφική του γέννηση. Ο Γιάννης Ζιώτης αντλεί την έμπνευσή του απ’ την καθημερινότητα. Είναι και ο ίδιος άλλωστε, αναπόσπαστο κομμάτι του δρόμου. Ο συγγραφέας με το έργο του έχει καταφέρει να συναντηθεί με το ευρύ αναγνωστικό κοινό, ν’ αγαπηθεί και να συζητηθεί όσο λίγοι της γενιάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης