Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την οικοδόμηση στο πάρκο της προεδρικής κατοικίας ενός Περιπτέρου Τένις, με αρχιτεκτονικές αναφορές στο ύφος του Λευκού Οίκου.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι (μαζί σας) την πρόοδο του Tennis Pavilion στο @WhiteHouse. Ευχαριστώ την ταλαντούχα ομάδα για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση» τουίταρε η Μελάνια Τραμπ, μαζί με φωτογραφίες της στον τόπο των εργασιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο κτίσμα θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον στο οποίο υπάρχουν τουαλέτες και αποθηκευτικός χώρος κοντά στα γήπεδα τένις. Το σχέδιο του περιπτέρου είναι «σε μεγάλο βαθμό επηρεασμένο από την αρχιτεκτονική του Λευκού Οίκου» σημείωσε η National Park Service, υπεύθυνη για τον σχεδιασμό.

«Θα χρησιμοποιήσει το σχέδιο του Λευκού Οίκου ως έμπνευση και θα ενσωματώσει στις προσόψεις κολώνες, μεγάλα παράθυρα από το έδαφος ως το ταβάνι καθώς και φεγγίτες με ρόδακα» είχε υπογραμμίσει η National Park Service στην έκθεση που πέρυσι είχε υποβληθεί για την τελική έγκριση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης